Ήπειρος: Αθλητικές ειδήσεις

08:59 26/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατέθεσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λεβαδειακός κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague 2, να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα. Οι Βοιωτοί θεωρούν ότι η ψηφοφορία που διεξήχθη για την οριστική διακοπή είναι παράνομη, σύμφωνα με τον νόμο Αυγενάκη. Ο ΠΑΣ Γιάννενα, με την επικύρωση της βαθμολογίας που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα, κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο, με τον

Λεβαδειακό να διεκδικεί τώρα την ακύρωση της απόφασης για διακοπή και τη συνέχιση του πρωταθλήματος.
· Ξαναρχίζει το Σάββατο το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, με τους πρώτους αγώνες της διαδικασίας των play-offs. Στο Μεσολόγγι το παιχνίδι ΑΣ Λέων – Σπάρτακος Ιωαννίνων και στο Καναλάκι, ΑΕ Καναλακίου- ΠΑΣ Ναυπάκτου. Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:00. Για τον τελικό στο πρωτάθλημα των γυναικών, Σχερία- Αργοναύτες, την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό της Πρέβεζας.

· Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Πετράκης από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καραϊσκάκης. Με την ομάδα της Άρτας τερμάτισε φέτος στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Superleague 2. Ο 32χρονος προπονητής, όπως ανακοινώθηκε από τη Λαμία, θα διαδεχτεί τον Άκη Μάντζιο, στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα