Ημερίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο στο Επιμελητήριο

12:56 3/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημερίδα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις πολιτών που έλαβαν δάνεια σε ελβετικό φράγκο πραγματοποιεί την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11 πμ. στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δανειοληπτών ελβετικού φράγκου. Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παν. Αντωνιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι χιλιάδες οικογένειες δανειοληπτών που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό φράγκο κυρίως από το 2006 έως το 2009, βρίσκονται σε απόγνωση.

Στην Ελλάδα,

πρόσθεσε ο κ. Αντωνιάδης έχουν συναφθεί περί τις 70.000 δανειακές συμβάσεις, ενώ αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι δανειακές συμβάσεις περιλαμβάνουν στην πλειοψηφία τους συνοφειλέτες και εγγυητές εύκολα μπορεί να συμπεραίνει ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά πάνω από 200.000 Έλληνες ανά την επικράτεια, που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη κατηγορία δανείων.
Ο κ. Αντωνιάδης ξεκαθάρισε ότι μπορεί να γίνει δικαστική προσφυγή από τους ανθρώπους που τους αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Κυριακή 5 Μαρτίου από τις 11 πμ. – 1 μμ. στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα