«Ικανοποίηση» Χ. Κλίντον για την τηλεμαχία – «Πιό σκληρός» θα είναι ο Ν. Τραμπ

21:01 27/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποφασισμένος να εμφανιστεί «πιο σκληρός» απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, που τον υποχρέωσε σε αμυντική στάση και τον κατηγόρησε για ρατσισμό, σεξισμό και φοροδιαφυγή κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεμαχίας, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Και οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι «νίκησαν» στην τηλεμαχία, όμως η εμφάνιση της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας φαίνεται ότι έπεισε περισσότερο: μετά την πνευμονία που πέρασε και τις σχεδόν δύο εβδομάδες που έμεινε εκτός της προεκλογικής

μάχης, έδειξε ότι είναι σε φόρμα και δεν έχει χάσει την ορμή της, ενώ ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός της δεν κατάφερε να την κάνει να χάσει την ψυχραιμία της.

Οι διεκδικητές του Λευκού Οίκου θα προσπαθήσουν να εξαργυρώσουν την εμφάνισή τους στο ντιμπέιτ στις προεκλογικές συγκεντρώσεις στις οποίες θα παραστούν απόψε: στη Βόρεια Καρολίνα η Χίλαρι Κλίντον, στη Φλόριντα ο Ντόναλντ Τραμπ, δύο από τις Πολιτείες όπου δίνουν μάχη στήθος με στήθος.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Τραμπ έχει κλείσει πολύ την ψαλίδα που τον χώριζε από την Κλίντον και σύμφωνα με τον ιστότπο Real Clear Politics βρίσκεται στο 41,5% έναντι 43% της αντιπάλου του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα