Ιεράπετρα: Ολοκληρώνεται το κτίριο του ΚΔΑΠ για παιδιά με αναπηρία

17:17 1/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το νέο κτίριο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας ,επισκέφτηκε ο δήμαρχος, Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α., Μαρία Σακαδάκη, και περιηγήθηκε στους χώρους όπου υλοποιούνται οι τελευταίες κτιριακές εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε σήμερα στο νέο αυτό κτίριο, που αποτελεί το αποτέλεσμα πολλών και επίμονων προσπαθειών και προορίζεται να στεγάσει τη δημιουργικότητα των παιδιών με αναπηρία του Δήμου μας.

Μετά τις ενέργειες που πραγματοποίησε

η δημοτική αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2014, με την λειτουργία του ΚΔΑΠ -ΜΕΑ Ιεράπετρας σε μισθωμένο κτίριο και την ένταξη του στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, καταφέραμε πλέον να δώσουμε στο ΚΔΑΠΜΕΑ δική του στέγη κατασκευάζοντας ένα υπερσύγχρονο κτίριο που τηρεί όλες τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές και καλύπτει όλες τις ανάγκες. Στόχος μας είναι το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ιεράπετρας να γίνει ένα κέντρο πρότυπο που θα παράγει σπουδαίο έργο, ενεργοποιώντας τη δημιουργική απασχόληση του κάθε παιδιού και διασφαλίζοντας τον σεβασμό της ατομικότητάς του».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα