«Η ξεχασιάρα μέλισσα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

17:22 29/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την Παιδική Θεατρική παράσταση «Η Ξεχασιάρα Μελίσσα» πέφτει η αυλαία των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων τις οποίες οργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την γιορτινή ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων οι οποίες φέτος είχαν στόχο τον αλτρουισμό, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την ελπίδα και την αισιοδοξία.
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 11.00 πμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

( Μ. Αλεξλάνδρου 57 ) η Ομάδα 2+2 παρουσιάζει το έργο για παιδιά

«Η Ξεχασιάρα Μελίσσα» της Άννας Γαρεφαλάκη – μια παράσταση με μουσική, τραγούδι, χορό και διάδραση.

Ο μαγικός κόσμος των μελισσών ανοίγεται μπροστά στα μάτια των παιδιών και το πολύτιμο αγαθό που μας προσφέρουν- το μέλι- μπαίνει στο μυαλό και τις καρδιές τους.

Η κοινωνία τον μελισσών καθρεφτίζει τη δική μας και ο σύγχρονος άνθρωπος μοιάζει με τη μικρή Μελίσσα, που θέλει δρόμο για να καταλάβει ότι η δύναμη και το νόημα της ύπαρξής της βρίσκεται μόνο μέσα στο σμήνος της.

Σήμερα η περιβαλλοντική απειλή και το άγχος της προόδου παραμερίζουν τη χαρά της ζωής.

Όμως η ανάγκη για παιχνίδι και τραγούδι τρυπώνει στις καρδιές και πολλές φορές τα καταφέρνει να ανοίξει τον δρόμο στην αγάπη, την απάντηση σε κάθε αδιέξοδο.»

Η συλλογικότητα είναι η απάντηση στη σύγχρονη μοναξιά της εποχής μας!

Πηγή Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Keywords
Τυχαία Θέματα