Η σειρά «Σώζοντας ζώα στην Αφρική» στην ΕΡΤ3

04:34 17/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το έβδομο επεισόδιο της ενδιαφέρουσας σειράς ντοκιμαντέρ «Σώζοντας ζώα στην Αφρική» (Frontier Vets), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, στις 11:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 13 ημίωρα επεισόδια, ακολουθεί τα βήματα οκτώ τελειόφοιτων σπουδαστών της Κτηνιατρικής από όλο τον κόσμο, που άγνωστοι μεταξύ τους ξεκινούν ένα ταξίδι επαγγελματικής αλλά και προσωπικής αναζήτησης. Στο ταξίδι τους, που θα διαρκέσει περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες, θα αναλάβουν

την ευθύνη να λειτουργήσουν μια κτηνιατρική κλινική, σε μια απομακρυσμένη περιοχή που περιβάλλεται από το Εθνικό Πάρκο Kruger στην Αφρική. Με καμία πρακτική εμπειρία αυτό το διεθνές γκρουπ θα αφήσει την ασφάλεια των πανεπιστημίων για να διαχειριστεί ζώα στην αφρικανική μεθόριο. Οδηγούνται από τον μέντορα τους, Dr Greg Simpson, του οποίου ο μοναδικός σκοπός σ’ αυτό το εγχείρημα είναι να διευκολύνει την εμπειρία του κάθε φοιτητή, αλλά και να προφυλάξει ανθρώπους και ζώα από κάποιο ατύχημα.

Τη μοναδική πορεία του κάθε φοιτητή, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις θα γνωρίσουμε μέσα απ’ αυτά τα δεκατρία επεισόδια γεμάτα δράση αλλά και συναίσθημα.

Keywords
Αναζητήσεις
σωζοντας ζωα στην αφρικη
Τυχαία Θέματα