Η πρώτη μέρα στο σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου

22:40 8/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 9 Μαΐου το σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών.

Το σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων του Συνδέσμου με στόχο τη σωστή και σύγχρονη ενημέρωση των μελών του στις τελευταίες μεθόδους της προπονητικής, ξεκίνησε την Κυριακή 7 Μαΐου σε αίθουσα στο Goal café με θέμα: «Θέλω να γυμνάζομαι σωστά» α) Λειτουργική γυμναστική β) Ανισορροπίες

γ) Κίνδυνοι και προβλήματα που προκαλεί μια λάθος προπόνηση δύναμης. Εντυπωσιασμένοι από την παρουσίαση του θέματος που έκανε ο Σερραίος στην καταγωγή Ηλίας Χατζόπουλος εμφανίστηκαν οι προπονητές που την παρακολούθησαν.

Φούρναρης, Κουζουτζίδης, Τσιφούτης, Σωτηρίου και Σαββίδης παρακολουθούν το σεμινάριο

Η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου στα γραφεία του συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών (Θεσ/νίκης & Καβάφη 3-4) και τις ώρες: 17:30 – 20:00. Στη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου θα διδάξουν δύο άνθρωποι του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της συνεργασίας του Συνδέσμου με τις μεγάλες Π.Α.Ε. της χώρας. Οι δύο ομιλητές είναι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών του ΠΑΟΚ που πρόσφατα πήραν μέρος σε σεμινάρια σχολών του εξωτερικού. Τα θέματα της δεύτερης μέρας του σεμιναρίου είναι:
Θέμα 1
Υπό ομαδική τακτική σε φάση επίθεσης – άμυνας – μετάβασης.
Παρουσίαση – διδασκαλία: Ζαζόπουλος Αγγελος (προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Κ15 ΠΑΟΚ)
Θέμα 2
Φιλοσοφία προπόνησης – Λεπτομέρεια – Προπόνηση ρυθμού παιχνιδιού
Παρουσίαση – διδασκαλία: Αβραμίδης Ιωάννης

Ο κ. Χατζόπουλος με τους Χρήστο Φούρναρη και Γιάννη Στεφανόπουλο

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών Χρήστος Φούρναρης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είμαστε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, το είχαμε πει ότι θα κάνουμε σεμινάριο, μπορεί να μην είμαστε πολιτικοί αλλά αυτά που λέμε τα κάνουμε. Είναι ένα ανοιχτό σεμινάριο αφού είχαν τη δυνατότητα να έρθουν και κάποιοι που δεν είναι προπονητές. Είχαμε τη χαρά να έχουμε ως πρώτο καλεσμένο έναν Σερραίο επίτιμο καθηγητή φυσικής αγωγής τον κ. Χατζόπουλο που ήρθε από την Αθήνα ενώ τη δεύτερη μέρα που την κάνουμε Τρίτη αφού τη Δευτέρα η ομάδα παλαιμάχων του Πανσερραϊκού είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα έχουμε προπονητές από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Μάλιστα αυτό το σεμινάριο ήταν να γίνει το Πάσχα αλλά ο κ. Ιβάν Σαββίδης είχε στείλει όλους τους προπονητές σε σεμινάρια στο εξωτερικό, κι εγώ του βγάζω το καπέλο για αυτό, το κάναμε αυτήν την περίοδο. Εμείς κάνουμε μια συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μάλαμα Τεβεκέλη και τον κ. Μάκη Μιντιούρη για τη βοήθεια τους, για την προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έδωσε 40 μπουφάν στα μέλη του συνδέσμου και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σερρών κ. Αθανάσιο Χατζηπαντελή για τη βοήθεια και τη στήριξη του».

Ο επίτιμος καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Ηλίας Χατζόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα