Η νομοθετική πρωτοβουλία για τις άδειες, το επόμενο βήμα

08:18 27/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα νομοθετική πρωτοβουλία ετοιμάζει για τη Δευτέρα η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι δικαστές του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκριναν με ψήφους 14 έναντι 11 αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η αλήθεια είναι ότι, πέραν του άρθρου 2Α, ο νόμος παραμένει σε ισχύ και βάσει του νόμου αυτού θα επαναληφθεί από το ΕΣΡ

η διαδικασία αδειοδότησης», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Κατηγορεί επίσης τη Νέα Δημοκρατία ότι «δεν έχει καταλάβει ότι αυτόν τον τόπο τον κυβερνούν οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις».

Η Ολγα Γεροβασίλη τόνισε ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει τη βούληση της κυβέρνησης να βάλει τάξη στο ασύδοτο τηλεοπτικό τοπίο και εξαπέλυσε βολές κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε δεσμευτικές τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αλλά τόνισε ότι κρίνονται.
«Οσοι ονειρεύονται πολιτική αποσταθεροποίηση να αλλάξουν πλευρό», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, βεβαίωση προσωρινής άδειας θα πρέπει να πάρει όποιος θέλει να εκπέμπει μέχρι να υπάρξει αδειοδότηση από το ΕΣΡ.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1
Σχετική είδηση:Νέα νομοθετική πρωτοβουλία ετοιμάζει για τη Δευτέρα η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Keywords
Τυχαία Θέματα