Η Κηφισιά έτρεξε για καλό σκοπό

13:07 21/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 1.500 αθλητών και πολιτών και περίπου 250 παιδιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «Under Armour Run Kifissia City Challenge», ο οποίος έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων του θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε με την

υποστήριξη του δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αγώνες δρόμου διεξήχθησαν εντός των ορίων του δήμου, αναδεικνύοντας την ομορφιά των διαδρομών σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το πανέμορφο δάσος Φασίδερη, μέρος της διαδρομής του αγώνα του Ημιμαραθωνίου.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή και στους αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και τον αγώνα μικρότερης απόστασης για τα παιδιά.

Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και αγκάλιασαν με αγάπη την σπουδαία αυτή αθλητική γιορτή.

Στους αγώνες, δυναμικό «παρών» έδωσαν κορυφαίοι αθλητές μας όπως ο Περικλής Ιακωβάκης, πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και πολλοί ακόμα Έλληνες Ολυμπιονίκες οι οποίοι παράλληλα παρευρέθηκαν στο περίπτερο του Αγγίγματος Ζωής.

Μετά το τέλος των διαδρομών, ακολούθησε απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Βρείτε τα αποτελέσματα των αγώνων στο www.myrace.gr/event/137/results.html

Keywords
Τυχαία Θέματα