Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για πρωτομαγιά σε Ληξούρι-Αγία Ευφημία

20:59 29/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς στο πλαίσιο του εορτασμού της πρωτομαγιάς προγραμματίζει την υλοποίηση εκδηλώσεων στο Ληξούρι και στην Αγία Ευφημία.

Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει την Δευτέρα 1η Μαΐου, μια εξαιρετική δράση για όλα τα παιδιά. «Από τις 11:00 π.μ, μαζί με τα παιδιά φτιάχνουμε μαγιάτικα στεφάνια με λουλούδια και αμέσως μετά υποδεχόμαστε τον μήνα Μάιο, με μια μαραθώνια συναυλία – μουσική συνάντηση

ντόπιων καλλιτεχνικών σχημάτων από τις 11.00πμ», επισημαίνει ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., Άγγελος Κωνσταντάκης. Η εκδήλωση θα έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη μακράς διαρκείας, που θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ».

Στην Αγία Ευφημία, την ίδια ημέρα, στις 11.00πμ, θα γίνει κατασκευή μαγιάτικων στεφανιών και έκθεση λουλουδιών, στις 1.30μμ, πρόγραμμα παραδοσιακών χορών του χορευτικού τμήματος ενηλίκων του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Ευφημίας ¨Το Φανάρι¨, στις 3.30μμ, ελληνικοί χοροί από την ¨Κεφαλλονίτικη Παρέα¨ και στις 3.45μμ, πρόγραμμα παραδοσιακών χορών των τμημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., με τη συνοδεία της μαντολινάτας νέων Κεφαλονιάς υπό τη δ/νση του Σωκράτη Μπένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα