Η εφαρμογή της ΕΡΤ στις WebOS 3.0 και 3.5 Smart TV πλατφόρμες της LG

17:48 30/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα δεδομένα και συνθήκες για την προώθηση του ραδιοτηλεοπτικού περιεχόμενου της ΕΡΤ δημιουργεί η ανάπτυξη της εφαρμογής της ΕΡΤ για τηλεοράσεις LG Smart TV με LG webOS (WebOS 3.0 και WebOS 3.5),

Με το πάτημα ενός κουμπιού η εφαρμογή της ΕΡΤ προσφέρει πρόσβαση στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό υλικό

σε πραγματικό χρόνο αλλά και σε on demand υπηρεσίες με βίντεο αθλητικά, πολιτισμού, δελτία ειδήσεων, ενημέρωση, ΑΜΕΑ περιεχόμενο, παιδικές σειρές, ξένες σειρές, κα.

Από την επιλογή Τηλεόραση στο βασικό μενού, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τέσσερα κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και ERtWorld) σε πραγματικό χρόνο (Live streaming) και ένα πέμπτο κανάλι το Ertplay το οποίο παρέχει δικό του περιεχόμενο ποικίλης ύλης.
Στο μενού Ραδιόφωνο, φιλοξενούνται και τα 27 ραδιόφωνα της ΕΡΤ από όλη την Ελλάδα, αλλά και το αρχείο στο οποίο φιλοξενούνται τα αρχειακά αφιερώματα της ΕΡΤ.

Τα μενού διατίθενται και στην Αγγλική γλώσσα με ξεχωριστό κουμπί, ενώ σε όλα εμφανίζεται συνεχής ενημέρωση με ειδήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης σε crawl από το site της ΕΡΤ. Οι υπηρεσίες διατίθενται δωρεάν σε όλους χωρίς γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς.


Τι είναι η webOS πλατφόρμα

Η νέα LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν χρησιμοποιείτε το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη νέα λειτουργία Magic Link.
Το νέο κουμπί Magic Link παρέχει μια συντόμευση για την εύρεση του αγαπημένου σας περιεχομένου και την πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους ηθοποιούς και τους χαρακτήρες στην οθόνη. Επίσης, με την ενισχυμένη λειτουργία Magic Zoom, μπορείτε να διευρύνετε και να τονίσετε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης θέλετε να δείτε από κοντά.

Η σύνδεση της τηλεόρασής σας με ένα κινητό τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου USB σας επιτρέπει να απολαύσετε VR 360 μοιρών περιεχόμενο, ενώ χρησιμοποιώντας το Magic Remote, μπορείτε να μετακινήσετε τη σκηνή που παρακολουθείτε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, να τη μεγεθύνετε ή να την κάνετε σμίκρυνση χρησιμοποιώντας το scroll wheel για να δείτε περισσότερες ή λιγότερες λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα