Η Χίλαρι Κλίντον θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις

21:02 12/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Χίλαρι Κλίντον δεν έχει άλλο θέμα υγείας, εκτός αυτού της πνευμονίας, διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα που δεν έχει γνωστοποιηθεί» δήλωσε ο Μπράιαν Φάλον στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, σημειώνοντας ότι νέες ιατρικές εκθέσεις θα δοθούν τις επόμενες ημέρες στη δημοσιότητα.

Μάλιστα επισήμανε «ότι έως τα μέσα ή το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στην (προεκλογική) εκστρατεία» ενώ εξήγησε ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν έχασε τις αισθήσεις της

κατά την αδιαθεσία που ένιωσε λόγω της αφυδάτωσης και της ζέστης, που την ανάγκασε να αποχωρήσει άρον άρον από την τελετή προς τιμή των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αναγνώρισε δε το σφάλμα της έλλειψης επικοινωνίας σχετικά με το επεισόδιο της Χίλαρι Κλίντον, καθώς χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες προκειμένου το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον να δημοσιεύσει ένα δελτίο τύπου με το οποίο αποκάλυπτε ότι η πολιτικός υποφέρει από πνευμονία, η οποία διεγνώσθη την Παρασκευή και τηρήθηκε μυστική έως την Κυριακή το βράδυ.

«Εκ των υστέρων, θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση και να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες ταχύτερα» υπογράμμισε.

Η Χίλαρι Κλίντον ξεκουράζεται στην οικία της στο Τσαπάκουα, κοντά στη Νέα Υόρκη, ενώ αναγκάστηκε να ματαιώσει τις εμφανίσεις της στην Καλιφόρνια.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα