Η «απάντηση» Τατούλη στην κριτική για το ΣΔΙΤ απορριμμάτων

23:46 20/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου, κ. Νίκου Γόντικα (επικεφαλής της «Λαικής Συσπείρωσης»), με θέμα την «διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο«, ήταν το ζήτημα που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Η τοποθέτηση-απάντηση- του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, ήταν…καυστική τόσο για τον κ. Γόντικα, όσο και για βουλευτές (τους φωτογράφισε χωρίς ωστόσο να τους ονοματίσει) της περιοχής.
Τον κ. Γόντικα, ο Περιφερειάρχης, τον κατηγόρησε για «υστερόβουλες προσεγγίσεις», τον χαρακτήρισε «αρνητή των πάντων», «προβοκάτορα»,

ενώ απαίτησε απ’ αυτόν, να του ζητήσει συγνώμη για τα «πολιτικά ατοπήματα» που έχει κάνει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τατούλης, επανέλαβε ότι το ΣΔΙΤ της Περιφέρειας είναι ένα «πράσινο έργο» και ότι το μόνο που μένει είναι να υπάρξει η υπογραφή της σύμβασης για να ξεκινήσει η κατασκευή του.
Ο Περιφερειάρχης, τοποθετήθηκε, με σκληρά λόγια και για κάποιους βουλευτές, χωρίς να τους ονοματίσει, φωτογραφίζοντας πάντως, συγκεκριμένο βουλευτή που πρόσφατα, τοποθετήθηκε – δημοσίως- για το θέμα των σκουπιδιών.

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης:» Υστερικές κραυγές βουλευτών που νομίζουν ότι θα επιβιώσουν στο δύσκολο πολιτικό χώρο της Πελοποννήσου δεν μπορούν να δημιουργήσουν πολιτικό κεφάλαιο στην Πελοπόννησο. Η υστεροβουλία, η ιδιοτέλεια, η ανικανότητα, τα φοβικά σύνδρομα και η θεωρία του βουλευτή-διορισμένου δεν έχουν καμία τύχη, γιατί μόνο οι πολίτες αποφασίζουν για το ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποί τους στο Κοινοβούλιο».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα