«Η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας θα είναι το πρώτο έργο μας» δήλωσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης

09:32 14/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πίτα για το νέο έτος έκοψε χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη και στο «Μεγάλο Καφενείο», η δημοτική παράταξη «Νέα Τρίπολη«, του τέως Δημάρχου, κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, με αφορμή την θρησκευτική τελετή κοπής της βασιλόπιτας, ο κ. Σμυρνιώτης, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής, ενώ την συνέκρινε και με τα δικά του δρώμενα. Συγχρόνως, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της παράταξης εν’ όψει αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Σμυρνιώτης, προχώρησε και σε γνωστοποίηση κάποιων μελλοντικών του σχεδίων εάν και εφόσον εκλεγεί και πάλι Δήμαρχος.» Η ανάπλαση-ανακατασκευή

της Κεντρικής Πλατείας Τρίπολης θα είναι το πρώτο μας έργο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σμυρνιώτης.
Ο πρώην Δήμαρχος, μίλησε με… σκληρά λόγια για την θητεία Παυλή και επιχείρησε να αποδείξει-με στοιχεία και αριθμούς- ότι η Τρίπολη έχασε το… στοίχημα της ανάπτυξης και της προόδου σε σχέση με τα όσα ίσχυσαν στα χρόνια της δικής του Δημαρχιακής πορείας.

Στην αίθουσα παραβρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., κ. Κώστας Βλάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ντίνα Νικολάκου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, κ. Τιμολέοντας Κατσίπος, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου, κ. Γκάτζιος, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων, κ. Ευστάθιος Κούλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, κ. Μαντάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Μπουντρούκας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. ψυχογιός, ο προιστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Γαληνός, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Κατσίρης και αρκετοί άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων, σωματείων και φορέων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και φίλοι της παράταξης.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα