Γρεβενά: 4o Αντάμωμα Δεσκατιωτών

09:35 10/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 4ο Αντάμωμα Δεσκατιωτών, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα. Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου το πρωί θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική αιμοδοσία από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Δεσκάτης. Στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για τη Δεσκάτη (Ιστορία Γεωλογία) . Ομιλητές κ. Σπανός Κώστας και κ. Ράσσιου Άννα αντίστοιχα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Στις 9:30 το βράδυ θα δοθεί συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στο γήπεδο Δεσκάτης. Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 9 το βράδυ Ήχοι και χρώματα της ελληνικής παράδοσης στην Κεντρική πλατεία, με τη

συμμετοχή πολλών χορευτικών ομάδων από τον ΕΜΟΔ

Το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 9 το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Γυναικών, στο αμφιθέατρο Γυμνασίου Δεσκάτης ( Απόψι θα ξικουπούμι). Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα Αφιέρωμα στο Χρήστο Μπράβο στην αίθουσα του Δημαρχείου.

21:30 Δημοτική βραδιά με τους Κυρίτση , Λίτσιο και Πέϊο στην Κεντρική Πλατεία. Την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί θα γίνει Ξενάγηση στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα ακολουθήσει περιφορά της εικόνας στους δρόμους της Δεσκάτης. Τέλος στις 9 το βράδυ θα εμφανιστεί Λαϊκή ορχήστρα με τον Αχιλλέα Γκουγκουστάμο στην Κεντρική Πλατεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα