Για διπλό στα Χανιά, σχέδια για αθλητικό κέντρο

01:31 12/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται την Κυριακή 12 Μαρτίου (13:00) στο γήπεδο του Μάλεμε με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά για την 20η αγωνιστική της Football League.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα (0-3) και θέλουν να… «αποδράσουν» με το διπλό από την Κρήτη

όπως είχαν κάνει και στην Ελευσίνα (0-1) στο τελευταίο τους εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Βασίλη Γαβριηλίδη και τους τραυματίες Αλέξανδρο Τσούτση και Στέλιο Πόζογλου. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τερματοφύλακας Ηλίας Μέλκας, που ταλαιπωρείται από ίωση. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του 42χρονου προπονητή είναι: Ρίστιτς, Κασίμης, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Ντόραγκι, Σιάκκας, Τζέσι Φουσού, Παναγιωτίδης Τσιμίκας, Ρούτσης, Κάκκο, Άντριτς, Κανούλας και Γκούρτσας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Πανσερραϊκός είχε χάσει με σκορ 2-1 από τα Χανιά στις Σέρρες.

Κωνσταντίνος Νικόλτσιος: «Κόσμημα το αθλητικό κέντρο»

Για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του Πανσερραϊκού μίλησε ο Πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Νικόλτσιος σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (Μetrosport). Ο κ. Νικόλτσιος τόνισε ότι οι επαφές για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του Πανσερραϊκού προχωρούν και ότι υπάρχει καταρχήν έγκριση για τη χρήση γης στην έκταση, που βρίσκεται στο νέο Περιφερειακό, στο σημείο που τέμνεται με την οδό Μεραρχίας. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού είπε: «Υπάρχει καταρχήν έγκριση των χρήσεων γης. Γι’ αυτό το επιλέξαμε άμεσα το σημείο. Είχαμε κι άλλες επιλογές, ωστόσο προτιμήσαμε το σημείο αυτό. Θέλουμε να γίνει ένα κόσμημα για την περιοχή. Να είναι ένα πολυδύναμο αθλητικό κέντρο. Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. Δεν το ξεκινήσαμε τυχαία. Υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες, που θέλουν να βοηθήσουν. Αξίζει ένα τέτοιο έργο για το νομό των Σερρών». Μάλιστα ομάδα μελετητών του Πανσερραϊκού έχει ήδη επισκεφθεί τα κέντρα της ΑΕΚ στα Σπάτα και του Ολυμπιακού στου Ρέντη και θα ακολουθήσουν επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ. Βέβαια για τη συγκεκριμένη έκταση θα πρέπει να γίνει επίσημος διαγωνισμός, ωστόσο στον Πανσερραϊκό δηλώνουν αισιόδοξοι, τονίζοντας ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με το Υπουργείο ώστε να αποφανθούν σε ποιο πρόγραμμα μπορεί να ενταχθεί το έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα