Γερμανία: Ένας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ

19:42 18/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κι ένας τραυματίστηκε σε επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας. Τα κίνητρα του δράστη ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης δεν έχουν διευκρινιστεί. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ οι ειδικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Σύμφωνα με τοπικό πρακτορείο ειδήσεων ο άνθρωπος σκοτώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για ένα έγκλημα» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Tödliche

Messerattacke in Ladenlokal am Kipdorf in Wuppertal-Elberfeld. Sondereinsatzkräfte suchen nach unbekannter Zahl Tatverdächtiger. pic.twitter.com/0KyOFb7RUg

— Dirk Lotze (@dirk_lotze) August 18, 2017

Αλλά μέσα μεταδίδουν πως δεν είναι σαφές εάν ο δράστης είναι ένας ή υπάρχουν περισσότεροι εμπλεκόμενοι. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στα γύρω κτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ένας 31χρονος άνδρας και ο τραυματίας είναι 25 ετών και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

#Wuppertal: Großeinsatz nach Messerstecherei in der Nähe der City-Arkaden. Polizei: Täter hat sich vermutlich in einem Gebäude verschanzt. pic.twitter.com/vNUCfg6ihi

— WDR Aktuelle Stunde (@aktuelle_stunde) August 18, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα