ΓΕΝ: Ανακοίνωση για τον απόπλου του θωρηκτού «Αβέρωφ»

14:01 10/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τελευταία μέρα επισκεπτηρίου η σημερινή για το «Γ. Αβέρωφ» σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με την οποία δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τον απόπλου του θρυλικού θωρηκτού από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» πρόκειται να αποπλεύσει από το λιμένα Θεσσαλονίκης

πρωινές ώρες της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017 και να πλεύσει προς τη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στη Μαρίνα Φλοίσβου. Κατά τον πλου, το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» θα συνοδεύεται από τη φρεγάτα ΕΛΛΗ.

Τελευταία μέρα επισκεπτηρίου είναι η Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Κατά τον απόπλου του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από τη Θεσσαλονίκη ενθαρρύνεται η τιμητική συνοδεία του από πλωτά σκάφη ιδιωτών και Συλλόγων».

Σήμερα πάντως ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο το κοινό να μπορεί να επισκεφθεί το θωρηκτό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έως τις 17:00 συνεχόμενα, καθώς η ροή του κόσμου είναι αυξημένη όπως και την περασμένη Κυριακή, οπότε και η επισκεψιμότητα κινήθηκε σε επίπεδα άνω των 6.000 ατόμων, σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ του κυβερνήτη του, Σωτήριου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου τη συγκίνησή του για τη ζεστή αγκαλιά των Βορειοελλαδιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα