Γ. Βλάχος: «Αδιέξοδη η πολιτική της κυβέρνησης» (audio)

12:42 9/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι αδιέξοδη. Χάνουμε πολύτιμο χρόνο και θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια, όταν θα τελειώνει το μνημόνιο και η χώρα δεν θα μπορεί να πατήσει στα πόδια της», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον Θάνο Σιαφάκα ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος.

Αναφερόμενος στο Ελληνικό ο κος Βλάχος είπε ότι «κάποιοι στην κυβέρνηση εγείρουν θέμα και πάνε να ματαιώσουν την επένδυση»,

συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει θέμα Γεωργίου για τη ΝΔ, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την διαμόρφωση του ύψους του ελλείμματος το 2009, ο κος Βλάχος τοποθετήθηκε λέγοντας: «προφανώς υπάρχει, όχι για τη ΝΔ, αλλά για τη χώρα. Η απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση, αφήνει περιθώρια δόλου… Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και αυτός ο τρόμος αυτές τις μέρες… γιατί ζήτησε ο Άρειος Πάγος να ερευνηθούν τα στοιχεία, γιατί βγήκε από το αρχείο ο φάκελος. Κάποιοι τον ήθελαν στο αρχείο με συνοπτικές διαδικασίες, με την λογική του ό,τι έγινε, έγινε. Όχι δεν είναι έτσι απλά…». Αν ο κος Γεωργίου έχει δίκιο στα στοιχεία που θα προσκομίσει, δεν έχει να φοβάται τίποτα, γιατί τρόμαξαν τόσο πολύ;» κατέληξε ο κος Βλάχος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα