Φραστική αντιπαράθεση Φ.Γεννηματά – Αλ.Τσίπρα – Π.Καμμένου

01:52 22/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντονοι λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σημειώθηκαν λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο και αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την κ. Γεννηματά ότι με ύβρεις προσπαθεί να υπερασπιστεί τις επιλογές της και τόνισε ότι απόψε έχασε την ευκαιρία να αποδείξει

ότι είναι ηγέτης με στόφα.

Αφορμή για την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στάθηκε η επίθεση που του εξαπέλυσε η κ. Γεννηματά, ότι κυβερνά με ακροδεξιά απόφυση.

Η αναφορά της μάλιστα αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου που αντέτεινε ότι η ίδια «είναι παρά φύση σοσιαλίστρια».

«Το μπόνους των 50 εδρών, κύριε πρωθυπουργέ, εσείς το διατηρείτε. Ακέραια έχετε την ευθύνη γιατί δεν επιδιώξατε ευρύτερες συναινέσεις», είπε η κ. Γεννηματά, απαντώντας στα όσα νωρίτερα είχε καταλογίσει ο Αλέξης Τσίπρας στο κόμμα της, για την άρνηση του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον εκλογικό νόμο.

«Πέρυσι δεν στηρίξατε τις αλλαγές που σας προτείναμε στο εκλογικό σύστημα με τη δικαιολογία -γιατί έτσι σας βόλευε για να καθαρίσετε το κόμμα σας από τους συνοδοιπόρους σας- ότι η χώρα είναι σε κρίση.

Keywords
Τυχαία Θέματα