Φλώρινα: Βουλευτής Ν.Δ. : «Το συνέδριο ήταν ταφόπλακα για την Φλώρινα»

08:06 14/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνέδριο ταφόπλακα για την Π.Ε. Φλώρινας χαρακτήρισε το 1ο Αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Δυτική Μακεδονία ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης στο συνέδριο δεν έγινε καμιά κουβέντα για τα μείζονα θέματα της Π.Ε. Φλώρινας όπως είναι η αντιμετώπιση ανεργίας, οι οδικοί άξονες Φλώρινας – Αμυνταίου – Πτολεμαΐδας και Φλώρινας – Πρεσπών, η Τηλεθέρμανση Φλώρινας και Μελίτης, η επιστροφή του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών ή η δημιουργία νέου τμήματος, οι μονάδες ΔΕΗ, ΑΗΣ

Μελίτης Ι και ΑΗΣ Μελίτης ΙΙ – ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα. Ορυχεία Βεύης και Κλειδιού, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, εργαζόμενοι στην περιοχή Ορυχείων και οι άνεργοι των περιοχών αυτών και η μετεγκατάσταση Αχλάδας, Αναργύρων, Βαλτονέρων και τα προβλήματα των Κοινοτήτων στην περιοχή.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στο Διαμετακομιστικό Κέντρο Εμπορίου που μετακόμισε αιφνιδίως, όπως είπε στην Καστοριά.
Κλείνοντας ο κ. Αντωνιάδης επισημαίνει ότι «σοβαρές πλέον ευθύνες φέρουν οι κ.κ Σέλτσας Κωνσταντίνος, Πέρκα Θεοπίστη, Καρυπίδης Θόδωρος, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και ο τοπικός ΑΝΕΛ. Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι φορέων της Π.Ε. Φλώρινας και όλοι οι πολίτες να πάρουν θέση.Επιβάλλεται από όλους άμεση ηχηρή αντίδραση. GO BACK MISTER TSIPRA».

Keywords
Τυχαία Θέματα