Φιλικός αγώνας ανθρωπιάς από παλαιμάχους Εθνικού Σιδηροκάστρου και Ηρακλή

00:34 25/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μηνύματα ανθρωπιάς θα δώσουν την Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο οι παλαίμαχοι του Εθνικού Σιδηροκάστρου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι που έγραψαν ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάρουν μέρος σε έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους. Ένα φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό

σκοπό. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Εθνικού Σιδηροκάστρου, θα ξεκινήσει στις 15:30 μ.μ. με την τιμή του εισιτηρίου να είναι συμβολικά στα 2 ευρώ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σιδηροκάστρου Γιώργος Παρίσης μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών: «Κάναμε μια πρόσκληση στους παλαιμάχους του Ηρακλή με τους οποίους διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις κι έχουμε κάνει κι άλλα φιλικά μαζί τους στο παρελθόν. Επειδή βρισκόμαστε και σε δύσκολες εποχές, εμείς οι παλαίμαχοι του Εθνικού Σιδηροκάστρου ευαισθητοποιηθήκαμε να προσφέρουμε κάτι στην κοινωνία μας. Η πρόταση έγινε στον πρόεδρο των παλαιμάχων του Ηρακλή, τον κ. Κώστα Αϊδινίου με τον οποίο διατηρώ και προσωπικές σχέσεις, αποδέχθηκε την πρόταση και μπήκαν όλα σε καλό δρόμο. Ο αγώνας είναι για καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό, για ανάγκες της τοπικής κοινωνίας του Σιδηροκάστρου. Απευθυνθήκαμε σε όλον τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε πάρα πολύ και νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά. Ήταν μια έμπνευση τεσσάρων με πέντε παλιών ποδοσφαιριστών. Ο κ. Αϊδινίου με διαβεβαίωσε ότι τουλάχιστον οι πρώην διεθνείς κι όλοι οι άλλοι θα έρθουν ενώ κάνει προσπάθεια για να μπορέσει να φέρει το μεγάλο ίνδαλμα, τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Από εμάς θα πάρουν μέρος ονόματα εκείνης της εποχής, ο Δημήτρης Αστάκογλου, ο Πέτρος Αγγελίδης, ο Στέργιος Λεβέντης, ίσως ο Κώστας Μπάμπαλης, εγώ που θα συμμετέχω περισσότερο βοηθητικά κ.α. Αυτοί που πρόσφεραν πάρα πολλά στον Εθνικό Σιδηροκάστρου».

Οι παλαίμαχοι του Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι στο Χρυσό το Σεπτέμβριο του 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα