Φερστάπεν: «Έμαθα πολλά πράγματα από τη σύγκρουση στο Μονακό»

17:08 1/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Μαξ Φερστάπεν μετά τη σπουδαία νίκη του στη Βαρκελώνη, έκανε μία απογοητευτική εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο, τρακάροντας τρεις φορές το μονοθέσιό του, οι δύο στα δοκιμαστικά. Ο ίδιος ωστόσο δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι η αποτυχία αυτή θα χρησιμεύσει ως ένα πολύ καλό μάθημα για τον ίδιο.

«Το τριήμερο ξεκίνησε καλά, αλλά είχα μία σύγκρουση στα δοκιμαστικά και τα πράγματα από εκείνο το σημείο χειροτέρευσαν», ανέφερε.

«Στην αρχή του αγώνα είχα πολύ καλό ρυθμό βρέθηκα στους βαθμούς, όταν έβαλα όμως τη μαλακή γόμα έκανα λάθος και κατέληξα στις μπαριέρες».

«Δεν ήθελα να τελειώσει έτσι ο αγώνας, ειδικότερα μετά την προσπάθεια που έκανε η ομάδα για να επισκευάσει το μονοθέσιο μετά τα προκριματικά. Οφείλω μία συγγνώμη στην ομάδα μου, αξίζουν πολλά περισσότερα. Έμαθα πολλά πράγματα. Το πρώτο είναι να μένω μακριά από τον τοίχο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρά την εγκατάλειψή του στον αγώνα του Πριγκιπάτου, ο Φερστάπεν βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης των οδηγών με 36 βαθμούς πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari.

Πηγή:

Keywords
Τυχαία Θέματα