Φ. Κουβέλης: «Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για εξαγωγές των ελληνικών θαλάσσιων προϊόντων»

13:29 25/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Την Ευρωπαϊκή Έκθεση Ιχθυηρών, που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες, και στην οποία μετέχουν ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών και οκτώ μεγάλες εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/4 ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτης Κουβέλης, όπου συζήτησε με τους εκθέτες συγχαίροντάς τους για τις προσπάθειες που
καταβάλουν για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σε έναν τομέα που προσφέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας και συμβάλει αξιοσημείωτα στο εξαγωγικό εμπόριο της χώρας μας.
«Η ελληνική παρουσία στην έκθεση Ιχθυηρών στις Βρυξέλλες είναι και δυναμική και σημαντική. Θα έλεγα από τις πιο σημαντικές, με την έννοια ότι είναι πολύ δυναμικό το προϊόν» δήλωσε ο κ. Κουβέλης και επισήμανε ότι: «Η ελληνική οικονομία ακουμπάει σημαντικά πάνω στην ιχθυοκαλλιέργεια και στις εξαγωγές. Και, νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για πολλή μεγαλύτερη παγκόσμια παρουσία της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας».

Ο κ. Κουβέλης συνεχάρη όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση με ιδιαίτερη αναφορά στον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών, ο οποίος έχει τον συντονισμό της έκθεσης για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων.Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα έχει συνάντηση με τον Αυστριακό Επίτροπο, Γιοχάνες Χαν, αρμόδιο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα