Φ. Γεννηματά: «Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός»

09:58 12/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ομιλία στο ξενοδοχείο Ατλαντίς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στις εκλογές για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Ανατολική Κρήτη.

Η κ. Γεννηματά επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη ΝΔ,

τονίζοντας πως ο νέος φορέας δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός και πρόσθεσε πως θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι πως οι ερχόμενες εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις.
Για εκείνους που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ η κ. Γεννηματά είπε πως υπάρχει μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους, αλλά όχι για κείνους που αναζήτησαν κυβερνητικό στασίδι, προσθέτοντας πως αυτούς τους αφήνουμε βαρίδι στο πλοίο που βυθίζεται.
«Η παρουσία σας εδώ στην Κρήτη, με γεμίζει συγκίνηση και ελπίδα. Γιατί βλέπω νέους ανθρώπους, χαμογελαστά πρόσωπα, γνωστούς και φίλους που δίνουν αγώνες εδώ και χρόνια, βλέπω ανάμεσά σας το παρόν και το μέλλον της Παράταξής μας. Ξανασυναντιόμαστε και δυναμώνουμε μέρα με τη μέρα και αυτό είναι δική σας κατάκτηση είναι δική μας κατάκτηση», είπε η κ. Γεννηματά και σημείωσε:
«Δημιουργούμε τη νέα μεγάλη σύγχρονη Κεντροαριστερά. Με βαθιά πίστη στις αξίες της Αλλαγής. Με σεβασμό στην διαχρονική προσφορά μας στον τόπο και στον λαό μας. Το εγχείρημά μας συνδέεται άμεσα με το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Γιατί στόχος μας είναι η Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας. Το Κίνημά μας όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα. Αυτός είναι ο στόχος μας: Να γίνουμε και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα