Ευνοϊκή η ρύθμιση για οφειλέτες και Δήμους

14:35 7/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εντός των ημερών ολοκληρώνεται η προετοιμασία των υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων προκειμένου να απευθύνει πρόσκληση στους οφειλέτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να ρυθμίσουν τα χρέη τους που αγγίζουν τα 24,4 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με το θέμα αυτό μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θάνος Αδαμόπουλος και χαρακτήρισε τη ρύθμιση ευνοϊκή για όλους όσους οφείλουν χρήματα σε δήμους.

Συγκεκριμένα ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι «υπάρχουν 47.000 Φυσικά και Νομικά πρόσωπα που

οφείλουν προς τον Δήμο Λαρισαίων. Με την ρύθμιση των 100 δόσεων δίνεται η δυνατότητα να απεμπλακούν από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και ο δήμος να βάλει χρήματα στο ταμείο του. Εντός των ημερών θα ανακοινώσουμε τα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες οι οποίοι μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, χωρίς πρόστιμα και πανωτόκια. Η ρύθμιση των 100 δόσεων χαρακτηρίζεται ευνοϊκή για όλους οι οποίοι οφείλουν στον Δήμο Λαρισαίων από βεβαιώσεις παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (κλήσεις), από μη καταβολή τελών για χρήση τραπεζοκαθισμάτων, ενοικίων και άλλων. Υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν ότι οφείλουν στον Δήμο και το διαπιστώνουν όταν πάνε να ζητήσουν φορολογική ενημερότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα