Έτρεξαν με τον δίσκο στο χέρι

22:29 2/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς την αναμενόμενη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 7ος διεθνής διαγωνισμός σερβιτόρων που διοργάνωσε η ADM Production σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων τον Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας. και τον ΕΟΤ.


Ένας διαγωνισμός που έχει χαρακτηριστεί θεσμός και στοχεύει στην προβολή της χώρας μας ως τουριστικό προορισμό σε πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο,

καθώς και στην προβολή όλων των φορέων που συμμετείχαν στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση.

Τόσο ο διοργανωτής του διαγωνισμού Αντώνης Ράλλης όσο και αντιδήμαρχος Λαρισαίων στάθηκαν στη σημασία του διαγωνισμού για την Λάρισα που δικαίως χαρακτηρίζεται ως πόλη του καφέ.

Αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ξεκίνησαν από το Αρχαίο Θέατρο και κρατώντας στο χέρι ένα δίσκο που περιείχε ένα μπουκάλι και 4 ποτήρια , έτρεξαν μέσω των οδών Παπαναστασίου , Παπακυριαζή, Ασκληπιού και Κούμα για να τερματίσουν στην Κεντρική πλατεία της πόλης.


Στους τρείς πρώτους συμμετέχοντες, οι διοργανωτές απένειμαν έπαθλο για την συμμετοχή τους. Η απονομή βραβείων των νικητών έγινε από τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων Πάνο Σάπκα, τον πρόεδρο του συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας Γιάννη Μπιώτη και τον διοργανωτή Αντώνη Ράλλη.

Στις τρεις πρώτες Θέσεις τερμάτισαν οι Γρηγόρης Μπάτσικας, Δημήτρης Κυρούσης και Αιμιλία Μπράχο.
Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από γνωστό μουσικό συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα