Εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων θέλουν Μητσοτάκης-Λεβέντης

19:25 5/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία, συμφώνησαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά την συνάντηση που είχαν το απόγευμα στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στην Βουλή.

Αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο

και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς, αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΝΔ.

Στη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Λεβέντη, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του προέδρου της ΝΔ για ξεχωριστές συναντήσεις με τους Πολιτικούς Αρχηγούς, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η «σημαντική υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, απόρροια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας» και το «δυσβάσταχτο κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι πολίτες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Νωρίτερα, κατά την είσοδό του στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε με χιούμορ προς τον κ. Λεβέντη ότι πρέπει να «έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τους άλλους αρχηγούς» καθώς «ήλθαν περισσότεροι φωτογράφοι».

Επίσης, του είπε ότι το πρωί ήταν στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τη Γεωργική Σχολή, όπου γίνεται καλή δουλειά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη εάν θα δει τα παιδιά του και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι «θα φύγει την Παρασκευή και θα επιστρέψει την Κυριακή», γιατί υπάρχουν οι εξεταστικές από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα