ΕΡΤ2:«Ο αετός της αυτοκρατορίας»

05:50 29/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Tην περιπέτεια «Ο αετός της αυτοκρατορίας» (The Εagle / The Eagle of the Ninth), συμπαραγωγής Αγγλίας-ΗΠΑ 2011, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 29 Σεπτέμβριου 2016, στις 21:50, από τη ζώνη «Το σινεμά στο σπίτι σας»

Υπόθεση: Άρτι αφιχθείς στη Βρετανία, ο νεαρός εκατόνταρχος Μάρκους Ακίλα υπερασπίζεται ηρωϊκά το οχυρό τους ενάντια στους Κέλτες. Όταν, λόγω τραυματισμού, απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι στον Βορρά, για να βρει τον Αετό της Ενάτης,

το θρυλικό χρυσό λάβαρο που χάθηκε πριν από 15 χρόνια, όταν ο πατέρας του οδήγησε την 9η Λεγεώνα στη Σκοτία και δεν επέστρεψε ποτέ. Μαζί του παίρνει τον σκλάβο του Έσκα, έναν Κέλτη του οποίου τη ζωή έσωσε σ’ έναν αγώνα μονομάχων. Διάρκεια: 104΄

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Κέβιν ΜακΝτόναλντ («The Last King of Scotland») μεταφέρει στην οθόνη ένα ιστορικό έπος, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Ρόζμαρι Σάτκλιφ.

Μία συναρπαστική περιπέτεια με θέμα το κουράγιο, την τιμή και τη φιλία στον επικίνδυνο κόσμο της ρωμαιοκρατούμενης Βρετανίας.

Σκηνοθεσία: Κέβιν ΜακΝτόναλντ

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Μπελ, Μαρκ Στρονγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα