ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

15:27 18/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 53ο και το 54ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη του Πάσχα 17 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή

χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 53ο

Είναι η τελευταία μέρα του 1913. Όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη. Η δόνα Ντολόρες προσπαθεί να συμφιλιώσει τον Κριστόμπαλ με τη Μαρίνα. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τη Φραντζέσκα, η οποία αρχίζει να πιστεύει ότι η ζωή της με τον Λουίς μπορεί να είναι τελικά ευτυχισμένη. Η Ντιάνα προσφέρεται να βοηθήσει την Αντέλα και τον Χερμάν, προκειμένου να απαλλαγούν από την Καρολίνα. Η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να είναι μαζί, ενώ την τελευταία μέρα του χρόνου συλλαμβάνεται ο δον Ρικάρντο για τις παράνομες δραστηριότητές του. Πριν από τα μεσάνυχτα, θα συμβούν τόσο απρόβλεπτα γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα.Eπεισόδιο 54οΗ Ντιάνα αγωνιά για την τύχη του Σαλβαδόρ, ο οποίος συνελήφθη για το λαθρεμπόριο οπίου και είναι μάλιστα διατεθειμένος να ενοχοποιήσει τον εαυτό του για να σώσει τους άλλους. Η Αντέλα και ο Χερμάν αντιμετωπίζουν τις συνέπειες που προκάλεσε στο κατάστημα η πυρκαγιά, ενώ ο Χερμάν είναι σίγουρος για το ποιος την προκάλεσε. Η Σίλια από την άλλη πλευρά είναι πολύ προβληματισμένη από την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτήν και στον Βίκτορ Ντουμάς. Η Φραντζέσκα αποφασίζει να διακόψει οριστικά τη σχέση της με τον Γκαμπριέλ, μία αποκάλυψη όμως που εκείνος της κάνει, την αναστατώνει πολύ. Και ενώ αυτή η σχέση τελειώνει, η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να είναι μαζί.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα