ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

02:51 5/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 43ο και 44ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που

τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 43ο

Η Αντέλα βλέπει ότι ο Χερμάν βυθίζεται σε κατάθλιψη και για να τον βοηθήσει σκέφτεται κάτι ριψοκίνδυνο. Η Σίλια είναι ενθουσιασμένη με τον Βίκτορ Ντουμάς, ο ενθουσιασμός όμως δεν θα διαρκέσει πολύ. Ο Μπερνάρντο προσφέρεται να εκπροσωπήσει ως δικηγόρος τον Γκαμπριέλ χωρίς να ζητήσει χρήματα από την οικογένεια, απρόσμενα όμως, ο Γκαμπριέλ δηλώνει ότι θα παραδεχτεί την ενοχή του και ότι δεν χρειάζεται δικηγόρο. Ο Κριστόμπαλ ανακαλύπτει το βρόμικο μέρος της συμφωνίας με το νέο συνεργάτη της Μπιάνκα και η απογοήτευσή του είναι τεράστια.

Eπεισόδιο 44ο

Στο κατάστημα του Χερμάν γίνεται ληστεία, γεγονός που προκαλεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα στον Χερμάν και στην Αντέλα. Η Ελίσα ανακαλύπτει τον ένοχο, όμως υπόσχεται να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του. Στο εργοστάσιο η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται για την Ντιάνα που υπογράφει μια νέα συμφωνία, ενώ ο ανδρισμός του Σαλβαδόρ τίθεται υπό αμφισβήτηση από τους εργάτες. Η Μπιάνκα είναι έτοιμη να ενδώσει στον Σεραφίν Αραμπούρου, προκειμένου ο Ροδόλφο να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στην Ιταλία. Διαφορετικά, η συμφωνία δεν θα κλείσει.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα