ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Δηλώσεις του Νέου Διοικητή των Νοσοκομείων Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου

13:57 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Θα επιχειρήσουμε να επισπευσθούν όλες οι διαδικασίες για να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι πρώτες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία της περιοχής μας», δήλωσε μεταξύ άλλων , μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Νέος Διοικητής της ενιαίας διοίκησης των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας, Γιώργος Χιωτίδης.

Το θέμα της αντιμετώπισης των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό, αποτελεί

βασική προτεραιότητα, τόσο για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όσο και για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και όπως υπογράμμισε ο κ. Χιωτίδης «η αναβάθμιση της ποιότητας υπηρεσιών, της παρεχόμενης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους πολίτες, μπορεί και πρέπει να γίνει με την συνεργασία όλων.»

Ο κ. Χιωτίδης, αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του τις επόμενες ημέρες και ήδη ενημερώνεται για τα θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικές πληροφορίες, το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιλεγεί και ο Υποδιοικητής της Ενιαίας Διοίκησης των δύο Νοσοκομείων, ενώ θα γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, η οποία θα αναλάβει συνολικά την λειτουργική ευθύνη των δύο Νοσοκομειακών μονάδων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Ακούστε ένα απόσπασμα, από τα όσα είπε στην ΕΡΤ Κοζάνης και στον Αντώνη Μαυρίδη, ο Νέος Διοικητής της ενιαίας διοίκησης των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας, Γιώργος Χιωτίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα