ΕΡΤ Χανίων – Π. Λαφαζάνης: Τα μνημόνια άμεση απειλή για τη χώρα (audio)

23:14 3/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο κ. Σόιμπλε βάλλει κατά πάντων γιατί δεν μπορεί να καλύψει την αποτυχία των αλλεπάλληλων μνημονίων, που απειλούν με κατάρρευση τη χώρα, δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος παράλληλα τόνισε ωστόσο, ότι τη βασική ευθύνη την έχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Ο κ. Λαφαζάνης

υπεραμύνθηκε του προγράμματος της Λαϊκής Ενότητας, αφού όπως υποστήριξε, είναι τόσο ριζοσπαστικό και αναγεννητικό όσο και απόλυτα ρεαλιστικό, ενώ επανέλαβε ότι η χώρα έχει τη δυνατότητα μιας άλλης διαπραγμάτευσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η Ελλάδα έχει φτάσει σε πλήρες αδιέξοδο και στην πλάτη της χώρλας μας η κυβέρνηση και μια παρακμιακή και εκτός τόπου και χρόνου μνημονιακή πολιτική και οικονομική τάξη ασελγούν και εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού με τον πιο αναιδή και ανεύθυνο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης βρέθηκε στα Χανιά, όπου έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους ακτελεσθέντες αμάχους στο Κοντομαρί.

Μιλώντας στον σταθμό μας, επανέφερε το θέμα των γερμανικών οφειλών, τονίζοντας ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να παραμείνει ψηλά στην ατζέντα των συνομιλιών.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος της ΛΑΕ:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Βάιος Χειμώνας

Keywords
Τυχαία Θέματα