ΕΡΤ Χανίων – Γ. Βλοντάκης: «Λουκέτο» σε 14 καταστήματα στο Ηράκλειο (audio)

21:34 13/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Λουκέτο» σε 14 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αποφάσισε να βάλει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ηρακλείου. Η επιτροπή έκρινε ότι τα συγκεκριμένα καταστήματα, μετά και από εισήγηση της υγειονομικής υπηρεσίας, δεν πληρούν τους κανόνες και όρους λειτουργίας, έχουν προβεί σε αυθαιρεσίες ενώ υπερβαίνουν κατά πολύ και το επιτρεπόμενο όριο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

Παράλληλα, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Λαμπρινού, συνάντηση των εκπροσώπων της Ομάδας των Πολιτών κατά της Ηχορρύπανσης με το Δήμαρχο, έπειτα από δική του πρόσκληση. Στη συνάντηση

αυτή ήταν παρών και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Περαντωνάκης. Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων, το μέλος της κίνησης Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης Γιώργος Βλοντάκης, αναφέρθηκε στη συνάντηση, ενώ περιέγραψε την προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην καρδιά της πόλης, μιας κατάστασης που έγινε περίπου ανεξέλεγκτη με τη σιωπηρή ανοχή των αρμόδιων υπηρεσιών. Στη διάρκεια της συνάντησης, θίχτηκαν και τα ειδικά θέματα των καταγγελιών της Ομάδας των Πολιτών κατά της Ηχορρύπανσης και το γενικότερο πρόβλημα που δημιουργείται από την παραβατική λειτουργία πολλών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τόσο στο κέντρο της πόλης, όπου κυρίως εντοπίζεται το πρόβλημα, όσο και σε άλλες περιοχές. Ο κ. Λαμπρινός άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους της ομάδας επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για μια πόλη πολιτισμού, νομιμότητας και σεβασμού των δικαιωμάτων όλων των κατοίκων και δήλωσε αποφασισμένος για άμεση και συγκεκριμένη δράση κατά των οποιωνδήποτε παρανομούντων.
Keywords
Τυχαία Θέματα