ΕΡΤ Χανίων – Γ. Μαργαρώνης: Ο νέος αναπτυξιακός νόμος μοναδικό εργαλείο για την επιχειρηματικότητα (audio)

07:11 30/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η χώρα μας ήταν χωρίς αναπτυξιακό νόμο για τέσσερα χρόνια, με ότι αρνητικές συνέπειες επέφερε αυτή η πραγματικότητα στην πραγματική οικονομία, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης.

Με τις στρόφιγγες των τραπεζών να παραμένουν ερμητικά κλειστές, ο νέος νόμος, αποδεικνύεται το μοναδικό, πολύτιμο εργαλείο και ελπίδα των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ. Οι τράπεζες

αυτή τη στιγμή αλλάζουν διοικήσεις και περνούν σε ξένα χέρια, δήλωσε ο κ. Μαργαρώνης, ο οποίος εκτιμά ότι το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό, ανάλογα με τις προθέσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

«Ο νέος Αναπτυξιακός νόμος ως εργαλείο ενίσχυσης των επιχειρήσεων και της κοινωνίας», είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο Χανίων, το Τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου και το Τεχνικό Επιμελητήριο (Τμήμα Δυτ. Κρήτης). Ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας, καθηγητής Λόης Λαμπριανίδης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος).


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Μαργαρώνης:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα