Έργα στο μνημείο του Ολοκαυτώματος

09:28 3/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου του ηρώου των 461 εκτελεσθέντων Βιαννιτών, στη τοποθεσία «Σελί Αμιρών», αλλά και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών, ψηφιακής τεκμηρίωσης και προβολής μέσω ψηφιακής πλατφόρμας του Μουσείου Ολοκαυτώματος Βιάννου, θα συμβάλλει η Περιφέρεια Κρήτης, όπως είπε στο δήμαρχο και φορείς της περιοχής, ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει, του δήμου, της επιτροπής διοίκησης του μουσείου, με τους ερευνητές του ΙΤΕ, για την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών που θα επιτρέψουν την προβολή του μουσείου σε όλο τον κόσμο.
Ο κ. Αρναουτάκης ανταποκρίθηκε στο αίτημα για την στήριξη και καθιέρωση του «Φεστιβάλ Μπανάνας» στην Άρβη στις 11-12-13 Αυγούστου με σκοπό την προβολή του φημισμένου προϊόντος.
Η μπανάνα της Άρβης όπως είπαν οι τοπικοί φορείς λόγω της άριστης ποιότητας της, και της πιστοποιημένης βιοκαλλιέργειάς της, γίνεται περιζήτητη στις αγορές, αλλά απαιτούνται αναγκαία έργα άρδευσης για την ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα