Έργα πυροπροστασίας και νέο γήπεδο τένις στις Σέρρες

23:03 20/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ένταξη έργων του Δήμου Σερρών που αφορούν αθλητικές υποδομές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα παρουσία του αντιδημάρχου έργων Ηλία Γκότση και του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.

Ο Δήμαρχος Σερρών είπε ότι με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού οικονομίας και ανάπτυξης εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων τα εξής έργα:

Κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κλειστό γυμναστήριο και στο Εθνικό στάδιο του Δήμου Σερρών με το ποσό των 70.000 ευρώ.Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στο Δήμο Σερρών
με το ποσό των 73.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης υπογράμμισε ότι για τα παραπάνω έργα προηγήθηκε η επίσκεψη του στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη στις 13 Ιανουαρίου 2017 όπου κατέθεσε μελέτες για τα προαναφερόμενα έργα. Ο κ. Βασιλειάδης είχε δεσμευτεί ότι θα εντάξει τα έργα αυτά για χρηματοδότηση και όπως τόνισε ο κ. Αγγελίδης: «ο υπουργός τήρησε το λόγο του με αποτέλεσμα αυτά να υλοποιηθούν. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Βασιλειάδη για αυτό». Αξίζει να τονίσουμε ότι σε λίγες μέρες ξεκινάει η κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 64.000 ευρώ, το οποίο είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων έτους 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα