Έρευνες για τη διπλή επίθεση στην Ισπανία-Μεταξύ των νεκρών δραστών στην Καμπρίλ ο οδηγός του βαν (video)

22:32 18/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα λευκό βαν Renault Kangoo που θεωρείται πως είναι το τρίτο από τα φορτηγά που είχαν ενοικιαστεί για την επίθεση στη Βαρκελώνη, και το οποίο οδηγεί ένας από τους εμπλεκόμενους στις επιθέσεις αναζητούν οι γαλλικές αρχές έπειτα από σήμα της Μαδρίτης ότι το βαν ενδεχομένως διέσχισε τα σύνορα Γαλλίας-Ισπανίας. Νωρίτερα, οι ισπανικές εφημερίδες El Pais

και El Periodico μετέδωσαν ότι ο οδηγός του βαν που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στη Βαρκελώνη ήταν ένας από τους 5 άνδρες που πυροβόλησαν και σκότωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο δεύτερο τρομοκρατικό περιστατικό στο Καμπρίλς. Οι ισπανικές αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση έχουν προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις μέχρι στιγμής, ενώ καταζητούν ακόμη τουλάχιστον 4 υπόπτους, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Η εφημερίδα La Vanguardia, επικαλούμενη εσωτερικό έγγραφο από τις αρχές, έγραψε ότι οι 4 που καταζητούνται είναι όλοι τους μαροκινής καταγωγής και ηλικίας μεταξύ 17 και 24 ετών. Ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων σκοτώθηκαν στο Καμπρίλς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις:
«Δεν φοβόμαστε» φώναξαν χιλιάδες πολίτες της Βαρκελώνης

Αντιτρομοκρατική επιχείρηση κάτω από πέπλο τρόμου στην Ισπανία-Ενός λεπτού σιγή (videο+upd)

Απετράπη νέα τραγωδία στην Καμπρίλς-Νεκροί οι πέντε δράστες-Δύο σοβαρά τραυματίες (videο)

Keywords
Τυχαία Θέματα