Έρευνα της ΝΟΔΕ για τη λειτουργία της

09:17 25/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικά είναι σύμφωνα με τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, τα αποτελέσματα έρευνας κοινής γνώμης, που έγινε το δεκαήμερο από 5 μέχρι 15 Ιουλίου, και αφορούσε στον τρόπο λειτουργίας των Οργανώσεων του Κόμματος στο Νομό.

Όπως αναφέρει, «σε αυτό τον ένα χρόνο εγκαινιάστηκαν νέα, σύγχρονα γραφεία, εξυγιάνθηκαν τα οικονομικά της οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε πλήθος κοινωνικών δράσεων, εγκαινιάστηκε η κάρτα μέλους, επιχειρήθηκε το «άνοιγμα στην

κοινωνία» με πολλά νέα μέλη που συμμετείχαν στη λειτουργία της οργάνωσης, εντατικοποιήθηκε η παρουσία της στα τοπικά δρώμενα του νομού με καθημερινή παρακολούθηση της επικαιρότητας και ανακοινώσεις, επισκέψεις και παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο, με την πραγματοποίηση επιτυχημένων επισκέψεων κεντρικών στελεχών του κόμματος με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με την πραγματοποίηση δύο επιτυχημένων κύκλων της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, με την ενεργοποίηση της νεολαίας».
Το δείγμα ανέρχεται στα 896 άτομα που απάντησαν στην έρευνα σε 14 ερωτήσεις.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ:

Πόσο πιστεύετε ότι έχει βελτιωθεί συνολικά η λειτουργία των κομματικών μας οργανώσεων; Οι απαντήσεις Πολύ και Αρκετά λαμβάνουν το 80% των συνολικών απαντήσεων. 8/10 πολίτες απάντησαν ότι έχει βελτιωθεί η λειτουργία των κομματικών μας οργανώσεων.
Πόσο εύκολη είναι η επικοινωνία με τις κομματικές οργανώσεις των νομών; Εδώ οι πολίτες απαντούν ότι είναι εύκολη και πολύ εύκολη σε ποσοστό 55 %, ενώ ότι είναι δύσκολη και πολύ δύσκολη λιγότεροι από 2/10 πολίτες.
Πόσο ικανοποιημένοι μείνατε από την επικοινωνία – συνεργασία σας με κομματική οργάνωση της ΝΔ, οι πολίτες έδωσαν σε ποσοστό 67% θετικές απαντήσεις, ενώ αρνητικές απαντήσεις δίνουν περίπου 3/10 πολίτες.
Ιδιαίτερη αξία για το δείγμα της έρευνας έχει η ερώτηση για τη συμμετοχή των ερωτώμενων σε κάποιο κομματικό όργανο, όπου το 75% απαντά αρνητικά και μόνο το 25% συμμετέχει σε κομματικό όργανο.
Πιστεύετε ότι έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά οι δράσεις και οι πολιτικές παρεμβάσεις της Οργάνωσης; Στις απαντήσεις των πολιτών καταγράφονται θετικές απαντήσεις σε περισσότερους από 1/2 πολίτες, ενώ αρνητικές απαντήσεις είναι μόλις το 20%.
Ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι απαντήσεις για το εάν οι παρεμβάσεις και δράσεις της ΝΟΔΕ έχουν πολιτικό αντίκρισμα στο νομό, όπου 6/10 πολίτες απαντούν ότι έχουν θετικό πολιτικό αντίκρισμα, ενώ 2/10 θεωρούν ότι δεν έχουν.
Η καθημερινή και διαρκής παρέμβαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στα τοπικά ζητήματα παρουσιάζεται στα επόμενα δύο ερωτήματα. Περισσότεροι από 7/10 πολίτες (

Keywords
Τυχαία Θέματα