Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού-Ποιές περιοχές θα επηρεαστούν (video)

21:50 23/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αισθητή βελτίωση παρουσίασε ο καιρός από το πρωί του Σαββάτου με τα προβλήματα να περιορίζονται κυρίως στα λιμάνια, ενώ τις βραδινές ώρες, αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από βόρεια, με χιονοπτώσεις στα κεντρικά, στα ανατολικά και τα νησιά του Αιγαίου.

Κανονικά γίνονται από το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου,

μετά από μερική βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Πάντως οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές των δρομολογίων.

Στον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου, ενώ κανονικά λειτουργούν οι γραμμές Πέραμα – Σαλαμίνα και Κυλλήνη – Ζάκυνθος.

Τα προβλήματα από την χιονόπτωση στο Εθνικό Οδικό δίκτυο Αθηνών – Λαμίας έχουν αποκατασταθεί και έχει επιτραπεί η κυκλοφορία των φορτηγών, που είχε απαγορευτεί χθες το απόγευμα από τα διόδια Αφιδνών.

Αττική

Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου με χαμηλότερη στα βόρεια κατά 2 με 4 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεων το βράδυ κυρίως στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό 6 και πιθανώς 7 μποφόρ.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση:Προβλήματα σε οδικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες λόγω καιρού – Επιδείνωση από το βράδυ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα