Έρχεται φθινοπωρινό διήμερο

10:18 29/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεταβολή των καιρικών συνθηκών στην Κρήτη αναμένεται από αύριο ως και την Πέμπτη, με ενίσχυση των βορείων ανέμων κυρίως στα δυτικά και στα νότια, πτώση της θερμοκρασίας και συννεφιά στα βόρεια, με μικρή πιθανότητα ασθενούς παροδικής βροχής.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση με τη μέγιστη τιμή να κυμαίνεται αύριο στους 26 – 28 βαθμούς Κελσίου και την ελάχιστη να πέφτει την Πέμπτη κάτω από τους 20 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές και να κυμαίνεται στα βόρεια κοντά στους 10 βαθμούς. Βελτίωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται

από την Παρασκευή.
Σήμερα, πάντως, οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, με τους ανέμους να διατηρούνται αρκετά εξασθενημένοι και τη θερμοκρασία να φτάνει ως και τους 30 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια του νησιού, ενώ στα νότια να αγγίζει τους 34.
Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, Μανόλης Λέκκας, «επειδή αναμένεται να προκληθεί μία ανησυχία στους αμπελοκαλλιεργητές θα πρέπει να επισημανθεί ότι υπάρχει μεν μία μικρή πιθανότητα για κάποια ασθενή παροδική βροχή στα βόρεια ορεινά του νησιού, από την Τετάρτη το απόγευμα μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ, αλλά η πιθανότητα αυτή, με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία, περιορίζεται κυρίως σε βόρειες ορεινές ζώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα