Εντυπωσιακή αύξηση της βάσης στο Πανεπιστημιακό τμήμα της Λήμνου

13:15 25/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εντυπωσιακή αύξηση της τάξης των 1950 μονάδων σημειώθηκε στη βάση εισαγωγής του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο την φετινή περίοδο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα η βάση εισαγωγής από 11.206 το 2015 ανέβηκε 1.950 μονάδες φτάνοντας τις 13.156.

Αν και η εν λόγω άνοδος ακολουθεί την γενικότερη τάση ανόδου των βάσεων των σχολών υγείας που καταγράφηκε πανελλαδικά, δεν

μπορεί να μην αποδοθεί, όπως τονίζει, ο Υπεύθυνος Υποδομών & Εξωστρέφειας, αναπληρωτής καθηγητής, Διοίκησης Καινοτομίας στις Επιχειρήσεις Τροφίμων Δημήτρης Σκάλκος, και «στο έργο των μελών ΔΕΠ, του Διοικητικού Προσωπικού του Τμήματος, της άψογης συνεργασίας με τους φοιτητές, της αμέριστης υποστήριξης από την Κεντρική Διοίκηση του Πανεπιστημίου αλλά και των επί σειρά ετών «πολλαπλών» συμμετοχών στο φοιτητικό διαγωνισμό ecotrophelia με τις αντίστοιχες συνεχείς βραβεύσεις. Αποτελεί δε δικαίωση της στρατηγικής επιλογής του Πανεπιστημίου δημιουργίας του Τμήματος πριν από 7 χρόνια».

Σύμφωνα με τον κ. Σκάλκο «το σίγουρο είναι ότι το Τμήμα αποτελεί πλέον ένα καταξιωμένο πανελλαδικά πόλο έλξης φοιτητών (αν και στην παραμεθόριο) με ευκαιρίες προοπτικής για τους αποφοίτους του, και αξίζει η περεταίρω ενίσχυσή του σε επίπεδο υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα