Εντάσεις στο Δ.Σ. Βόλου με αφορμή εξωδικαστικό συμβιβασμό

20:22 10/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εισήγηση για εξωδικαστικό συμβιβασμό του δήμου με εταιρεία που είχε μισθώσει ακίνητο στο συγκρότημα Τσαλαπάτα αποτέλεσε αιτία έντασης μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κ. Γαργάλα και της νομικού συμβούλου του δήμου, καθώς ο πρώτος αμφισβήτησε σημεία της εισήγησής της.

Ειδικότερα η επικεφαλής της «Επιλογής Ευθύνης», Νατάσσα Οικονόμου ζήτησε διευκρινήσεις που παρείχε η δικηγόρος του Δήμου Ρούλα Τσακανίκα, τα λεγόμενα της οποίας αμφισβήτησε ο κ. Γαργάλας με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί

από σύσσωμη την ομάδα πλειοψηφίας, αλλά και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Βόλου Γιώργου Μουλά που τον καλούσε να σταματήσει να προσβάλλει τη νομική υπηρεσία του δήμου. Ο εξώδικος συμβιβασμός αφορά αίθουσα εκδηλώσεων, στο συγκρότημα «Τσαλαπάτα», για την οποία ανακλήθηκε η άδεια για εκδηλώσεις, χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας, με αποτέλεσμα να μην καταβάλει μισθώματα, αλλά ο Δήμος βεβαίωνε το χρέος.

Υπέρ του συμβιβασμού ψήφισαν ο Μαργ. Πατσιαντάς και η Νατάσα Οικονόμου διότι ο συμβιβασμός είναι προς συμφέρον του Δήμου, ενώ λευκό ψήφισαν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα