Ένας «ήρωας» με αθλητικά παπούτσια

08:20 2/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα δικά του όνειρα για το μέλλον κάνει ο Δημήτρης Τσικουρέλης ασχολούμενος με το ακόντιο, το κολύμπι και τον δίσκο στην αγκαλιά του «Ηρόδικου», του αθλητικού Συλλόγου της Κομοτηνής.

«Μ’ αρέσει ο αθλητισμός, πιο πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά λόγω της αναπηρίας δεν γινόταν, όμως, βρήκα διέξοδο στο ακόντιο, στο δίσκο και στο κολύμπι.» δηλώνει κι αποκαλύπτει ότι σύντομα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη σε meeting ΑμεΕΑ για ακόντιο, στις 26-28 στην Αθήνα

στο κλειστό κολυμβητήριο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κολύμπι, 50 μέτρα ελεύθερο, και στη συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για ΑμεΕΑ.

«Απαιτεί δουλειά και πολύ χρόνο η ενασχόληση με τον αθλητισμό» δηλώνει ο Δημήτρης κι αποκαλύπτει ότι στα γυμναστήρια και στο γήπεδο μοιράζεται τα πρωινά και τα απογεύματά του. Τις υπόλοιπες ώρες στηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση εξυπηρετώντας διερχόμενους και καθημερινούς πελάτες στο περίπτερο τους.

«Με γεμίζει και με ολοκληρώνει ο αθλητισμός. Νιώθω ευχάριστα» δηλώνει προτρέποντας τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας, όπως κι ο ίδιος, «να βγούνε στο δρόμο και να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να κάνουν ό,τι θέλουν, να δοκιμάσουν και κάτι θα βρουν που να τους αγγίζει», όπως χαρακτηριστικά λέει . Ήσουν πάντα έτσι δυνατός; τον ρωτάμε και τον ακούμε να απαντά. «Η δύναμη μου βγαίνει από μέσα. Τα δίνω όλα εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα