Ένα μήνα προθεσμία στους καταστηματάρχες για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους

11:14 31/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προθεσμία ενός μήνα, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, έδωσε χθες η δημοτική αρχή, στους καταστηματάρχες του κέντρου του Ηρακλείου, που δεν έχουν άδεια λειτουργίας ή χρήσης κοινόχρηστου χώρου, να ολοκληρώσουν τις σχετικές διαδικασίες, και να προχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους, εκμεταλλευόμενοι τη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λότζια, ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, επισήμανε ότι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες και πως όσοι δεν συμμορφωθούν θα αντιμετωπίσουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις, δίχως εξαιρέσεις.
Η σύσκεψη

έγινε παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού και την συμμετοχή του αντιδημάρχου Οικονομικών, Γιώργου Καραντινού, του πολιτικού προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας, Μαρίνου Παττακού και εκπροσώπων της ΕΛΑΣ, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας και των καταστηματαρχών. Όπως αποφασίστηκε, θα υπάρξει αναστολή των κυρώσεων μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οπότε εκπνέει η προθεσμία για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών σε 100 δόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα