Ελπίδα Σκουτάρεως: Τεράστιο διπλό με γκολ και δοκάρια

23:24 10/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής πέτυχε η Ελπίδα Σκουτάρεως κερδίζοντας 1-0 στη Χρυσούπολη το Νέστο.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλλου με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας και υποχρέωσε τον αντίπαλο της στην πρώτη του ήττα στην έδρα του. Η νίκη της Ελπίδας Σκουτάρεως ήρθε μετά από καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο με τους «πράσινους» να κατακτούν τους τρεις βαθμούς με γκολ

του Νέστωρα Στεφανίδη στο 42ο ενώ είχαν και τέσσερα δοκάρια (δύο με τον Δημήτρη Κεχαγιά, κι από ένα με τους Στεφανίδη και Σπύρο Νικολίτσα) στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα!!!

Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί έγινε επί μιας παραδοσιακής κι έμπειρης ομάδας της Γ εθνικής. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 42ο από τον Νέστωρα Στεφανίδη μετά από σέντρα του Γεωργιάδη.

NEΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς(70ο λ.τ Παυλακάκης), Ναουμίδης, Λαδάκης, Τσανακτσόγλου(62ο Μαϊδανός), Τσάκωνας, Κρολ, Παπαδόπουλος(46ο Αρετάς), Κοβάτσης(57΄ Μιχαηλίδης).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Παπαβασιλείου, Νικολαϊδης(90Ο Δ. Στεφανίδης) , Ζιγκερίδης(83ο Καπετάνος), Ν. Στεφανίδης(90ο Γεράκης), Νικολίτσας, Κεχαγιάς(88ο Πασχαλούδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κακουλίδης (Θράκης), Κούλα-Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης)

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα