Ελπίδα Σκουτάρεως: Με όνειρα στην πρεμιέρα

23:06 30/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ιστορικό είναι για την Ελπίδα Σκουτάρεως το πρώτο παιχνίδι της στη Γ εθνική την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου Δράμας.

Οι κυπελλούχοι της Ε.Π.Σ. Σερρών δίνουν χαρακτήρα γιορτής στο παιχνίδι ενώ στις τάξεις των φίλων τους επικρατεί ενθουσιασμός για το «παρθενικό» παιχνίδι σε μια εθνική κατηγορία. Ο Απόστολος Στύλλος έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του εκτός από τον Χρυσοβαλάντη Σαϊνατούδη που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. «Είμαστε έτοιμοι, όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας έχουν ιδιαιτερότητες,

υπάρχει όμως ενθουσιασμός στην ομάδα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο 46χρονος προπονητής. Τα ονόματα που βρίσκονται στο ρόστερ της Ελπίδας Σκουτάρεως όπως του Χρήστου Μίνγκα, του Κώστα Καπετάνου, του Νέστωρα Στεφανίδη κ.α. αναμένεται να δώσουν ξεχωριστή δυναμική στους «νεοφώτιστους» αλλά και να προσελκύσουν κόσμο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό παιχνίδι στην έδρα του Ξηροποτάμου στις 20 Αυγούστου με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο με σκορ 1-1. Για τους Σερραίους ο Νίκος Γεράκης είχε κάνει το 0-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα