Ελπίδα Σκουτάρεως: Επίθεση που θα «πετάει» και με… Γεράκη

10:23 13/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς της Επίλεκτης κατηγορίας έβαλε στο ρόστερ της η Ελπίδα Σκουτάρεως που μετά την απόκτηση του πρώτου σκόρερ Γιώργου Ζυγκερίδη έντυσε στα «πράσινα» και τον πρώτο σκόρερ της πρωταθλήτριας ομάδας της Καρπερής, Νίκο Γεράκη.

Ο 22χρονος επιθετικός πέτυχε συνολικά 21 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα (13 στην κανονική διάρκεια και 8 στα πλέι οφ). Έτσι το νέο επιθετικό δίδυμο της Ελπίδας Σκουτάρεως, ο Γιώργος Ζυγκερίδης και ο Νίκος Γεράκης που είχε πετύχει στο περσινό πρωτάθλημα

συνολικά 45 γκολ ετοιμάζεται να… φορτώσει γκολ και τις εστίες των ομάδων της Γ εθνικής κατηγορίας.

Με τη μεταγραφή και του Νίκου Γεράκη η Ελπίδα Σκουτάρεως αποδεικνύει ότι αυτό που είχε υποσχεθεί ότι θα στηριχτεί στο Σερραϊκό ποδοσφαιρικό ταλέντο το κάνει πράξη.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως για την απόκτηση του Νίκου Γεράκη είναι:

«Μια ακόμη προσθήκη για την Ελπίς Σκουτάρεως που κλέβει και τον 2ο σκόρερ του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών Νίκο Γεράκη. Η διοίκηση της ομάδας μας συνεχίζει να ψωνίζει από το Σερραϊκό πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο δίνοντας βάση σε νεαρή ηλικία. Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια της Ελπίς ένα ακόμη παιδί και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα και να καταφέρει να βγάλει εις πέρας τους όσους στόχους θέσει η νέα του ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα