Έκοψαν την πίτα οι ακαδημίες του Δήμου Λαρισαίων

01:07 4/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν σήμερα το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και παρέστησαν στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών και Σχολών εκμάθησης αθλημάτων του Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Λάρισας και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού στον Δήμο Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος ευχαρίστησε τους προπονητές, τους εργαζομένους του δήμου και τους γονείς των παιδιών, τονίζοντας

ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια για τη διαπαιδαγώγηση και την άθληση των παιδιών που ανήκουν στις ακαδημίες και τις σχολές εκμάθησης αθλημάτων του Δήμου.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη ο οποίος έκανε λόγο για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων ώστε να παρέχουν ποιότητα, ασφάλεια και τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να αθλείται.

Σε ότι αφορά τις Ακαδημίες και τις Σχολές εκμάθησης αθλημάτων ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από όλους και χρόνο με το χρόνο θα γίνονται καλύτερες δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Αμέσως μετά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα που μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά των Ακαδημιών και σε 20 τυχερούς μοιράστηκαν μπάλες και ποδήλατο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Απόστολος Σουρλατζής, ο ι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Πράπας καθώς και ο σύμβουλος του δημάρχου για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Αλεξούλης καθώς και πολλοί γονείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα