Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 20 Ιουλίου 2018

09:39 20/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρωτογενής Τομέας
Συνάντηση ΕΛΓΑ και ΔΣ του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).

Την ηγεσία του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων συνάντησαν στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΓΑ, εκπρόσωποι του ΔΣ του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν οι έντονες και συνεχείς

βροχές και χαλαζοπτώσεις του Ιουνίου σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις σε όλη την Ελλάδα.
Από την πλευρά της, η ηγεσία του ΕΛΓΑ υποσχέθηκε ότι βάσει του κανονισμού που διέπει τη λειτουργία του Οργανισμού, θα αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατό όλοι οι παραγωγοί που είδαν τις εκμεταλλεύσεις τους να καταστρέφονται από πλημμυρικά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν χρήση κάθε δυνατότητας που τους παρέχεται, προκειμένου να αποζημιωθούν και καλλιέργειες οι οποίες «χτυπήθηκαν» από τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις, αλλά δεν εμπίπτουν στον κανονισμό.

Συνάντηση Αποστόλου με την Εθνική Διεπαγγελματική
Οργάνωση Ελαιολάδου

Με τους επικεφαλής της υπό σύσταση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου συναντήθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
Στη συνάντηση συζητήθηκε όλο το εύρος των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο και οι βασικοί άξονες μιας Εθνικής Στρατηγικής για το προϊόν.
Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε η θέσπιση μηχανισμού καταγραφής και παρακολούθησης της ιχνηλασιμότητας του ελαιολάδου από το επίπεδο της παραγωγής έως και τα επόμενα στάδια διακίνησης, εξαγωγής και κατανάλωσης του προϊόντος.
Για τη δημιουργία του νέου αυτού μηχανισμού θα αξιοποιηθεί και το υφιστάμενο δυναμικό του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και του ΕΦΕΤ.

Β. Κόκκαλης:«Ξεκινά το Πρόγραμμα Δημιουργίας Νέων Ποικιλιών Φυτικών Ειδών»

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΑΑΤ για την επικείμενη έναρξη του προγράμματος δημιουργίας νέων ποικιλιών φυτικών ειδών. Με αυτό τον τρόπο αποδείχθηκε έμπρακτα η προτεραιότητα του Υπουργείου να ενεργοποιήσει για πρώτη φορά το άρθρο 9 του ν. 1564/1985, όπου προβλέπεται η λήψη μέτρων, για Ερευνητικά Προγράμματα με αντικείμενο την δημιουργία νέων ποικιλιών στον τομέα της φυτικής παραγωγής.
Η δημιουργία νέων φυτικών στοχεύει στην αύξηση της παραγωγικότητας και την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας στην γεωργία. Στοχεύει δε στη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και την προσαρμογή των καλλιεργειών στην κλιματική αλλαγή.
Η χρηματοδότηση του μέτρου πρόκειται να βαρύνει τον προϋπολογισμό του Ταμείου Γεωργίας και Κτηνοτροφίας (Λογαριασμός Σποροπαραγωγής και Φυτωρίων) και υπολογίζεται να φτάσει περί το 1.500.000€ σε βάθος πενταετίας.

Σφαγεία Ειδικού Σκοπού για τη γιορτή των Μουσουλμάνων

Η πρόταση για ίδρυση Σφαγείων Ειδικού Σκοπού, αποκρυσταλλώθηκε ως σχεδιασμός για την αντιμετώπιση θεμάτων Δημόσιας Υγείας, για το έθιμο της σφαγής των ζώων για την θρησκευτική γιορτή των Μουσουλμάνων.
‘Όπως δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Δίκτυο ΑΜ-Θ, ο αναπληρωτής Δ/ντης της Κτηνιατρικής ΑΜ-Θ, Νίκος Φωτεινιάς, το έθιμο της σφαγής γινόταν ανεξέλεγκτα σε ακατάλληλους χώρους υγειονομικά.
Από εδώ και πέρα θα υπάρχουν ειδικοί χώροι στους νομούς της Θράκης, που θα είναι νόμιμοι και θα έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές, οι οποίες θα εγγυώνται την ασφάλεια της υγιεινής.
Αυτό που απομένει είναι να εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα. Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης απαιτείται και η σχετική έγκριση από την ΕΕ.
Τα σφαγεία ειδικού σκοπού θα λειτουργήσουν από του χρόνου, ενώ για φέτος το έθιμο που είναι στις 22 Αυγούστου, θα ισχύσει ότι και πέρυσι, δηλαδή θα γίνουν στα εγκεκριμένα σφαγεία.

Αυτοδιοίκηση
Πήρε εξιτήριο ο Mανώλης Φανουράκης και δηλώνει απτόητος

Τις ευχαριστίες του σε όσους του συμπαραστάθηκαν, εκφράζει με ανοιχτή επιστολή του, για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχθηκε και το εξιτήριο από το Νοσοκομείο, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μανώλης Φανουράκης ενώ δηλώνει ότι η επίθεση δεν θα πτοήσει τη δράση του.

16 Σύμβουλοι στο Δήμο Ξάνθης ζητούν έκτακτο Δημοτικό για την επίθεση σε Φανουράκη

Τη έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης ζητούν με επιστολή τους οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, πλην του Γιώργου Κολλάρου και του Στέλιου Γουναρίδη, 2 συμπολιτευόμενοι και 2 ανεξάρτητοι, με μοναδικό θέμα την επίθεση που δέχτηκε την Κυριακή ο επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Μανώλης Φανουράκης.

Σύμφωνα με το Νίκο Ανταμπούφη που είχε την πρωτοβουλία, η επιστολή κατατέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου και αναφέρει ότι σε περίπτωση που προγραμματιστεί τακτική συνεδρίαση, ζητείται το θέμα να συζητηθεί προ ημερησίας διάταξης.

Την επιστολή υπογράφουν οι “διαφωνούντες” Χρήστος Μούρκας και Αλέκος Κυριακίδης από την πλειοψηφία, Ειρήνη Χαριτωνίδου, Αχμέτ Καρά, Μιχάλης Ρεκάρης, Γιώργος Μυλωνάς, Τζενάν Τσαρεκτσή (Κοινωνία Δημοτών), Σιαμπάν Μπαντάκ, Γιάννης Τσεγγελίδης Μπεκίρογλου Σουά (Συμμετέχω), Σωτήρης Τσιακίρογλου (Ενωτική Πρωτοβουλία), Ιπποκράτης Καμαρίδης, Χρύσα Δημούδη (Νέα Εποχή), Νίκος Ανταμπούφης (Πολίτες για την Ξάνθη), και οι ανεξάρτητοι Ειρήνη Πυρνάρη και Μανώλης Τσέπελης.

Ζητούν να εκφραστεί η ομόθυμη καταδίκη και η ενιαία στάση όλου του δημοτικού συμβουλίου απέναντι στο νοσηρό φαινόμενο που καταγράφηκε σε βάρος του Μ. Φανουράκη, να απομονωθούν και να απομονωθούν αυτές οι πρακτικές, στον πιο επίσημο τόνο από το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης

Συνεδριάζει το μεσημέρι (14.30) της Παρασκευής 20 Ιουλίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Φ. Καζάκου: «Οκτώ χρόνια κλειστές οι κατασκηνώσεις Πανδρόσου»

Ερώτηση με την οποία ζητά να πληροφορηθεί η επικεφαλής της παράταξης Εμείς ..η Πόλη, Φελίνα Καζάκου, για ποιο λόγο ο Δήμος Κομοτηναίων εδώ και 8 χρόνια δεν έχει αξιοποιήσει τις κατασκηνώσεις Πανδρόσου, ένα χώρο που όπως αναφέρει, έσφυζε από ζωή με παιδιά που μπορούσαν να απολαύσουν τις διακοπές τους.
Επι πλέον ρωτά αν μπορεί ο Δήμος να εντάξει τις κατασκηνώσεις στο πρόγραμμα Λίντερ.
Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Κομοτηναίων, Γιώργος Πετρίδης, ερωτηθείς για το θέμα απάντησε πως θα μπουν σε δημοπρασία και θα ανατεθούν σε ιδιώτη.

Κόμματα- Νεολαία

Ερώτηση στην Βουλή από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Παλιά Πόλη της Ξάνθης

Δυνατότητα νομιμοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών στην Παλιά Πόλη πριν την ανακήρυξή της σε μνημείο πολιτισμού ζητά με ερώτησή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γρ.Στογιαννίδης από το ΥΠΠΟΑ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο στόχος είναι η ίση μεταχείριση όλων των κατασκευών με βάση τον νέο νόμο περί αυθαιρέτων χωρίς να διαταραχθεί η αρχιτεκτονική και η αισθητική του ιστορικού τόπου.
Στο κείμενο της ερωτήσεις μεταξύ άλλων αναφέρεται:
Η παλιά πόλη της Ξάνθης ως τόπος είναι μοναδικός. Είναι πολύτιμο πολιτιστικό κεφάλαιο για τη σημερινή πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Το 1975 ανακηρύχθηκε προστατευόμενος οικισμός.
Με την εφαρμογή του Ν. 4495/2017 «Έλεγχος και Προστασία Δομημένου Περιβάλλοντος», όπου περιλαμβάνεται άρθρο που αφορά σε αυθαίρετες κατασκευές και χρήσεις σε παραδοσιακό οικισμό (άρθρο 116), έχει προκύψει το εξής ζήτημα:
Υπάρχει δυσμενής και άνιση μεταχείριση ως προς την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών, ήτοι αυτών που έγιναν πριν τον χαρακτηρισμό της παλιάς πόλης Ξάνθης ως ιστορικού τόπου (09.06.1975) και των αυθαιρέτων κατασκευών που έγιναν πριν τον χαρακτηρισμό των κτιρίων της παλιάς πόλης Ξάνθης ως διατηρητέων (1.1.1983), σε σχέση με την τακτοποίηση των μεταγενέστερων αυθαίρετων κατασκευών.
Απώτερος σκοπός μας είναι να παραμείνει ο πληθυσμός στον παραδοσιακό οικισμό της Ξάνθης, ο οποίος είναι σήμερα ζωντανός και ενεργός και να μην μετεξελιχθεί σε βάθος χρόνου σε μια νεκρή ζώνη,
Επειδή, είμαστε σίγουροι ότι με την εφαρμογή του εν λόγω νόμου παρόμοια προβλήματα θα πρέπει να έχουν προκύψει και σε άλλους παραδοσιακούς οικισμούς ανά την Ελλάδα,

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν, ώστε, να τροποποιηθεί το άρθρο 116 του ανωτέρω Ν. 4495/2017 και από τις διαδικασίες του εν λόγω άρθρου να εξαιρούνται οι αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν την απόφαση χαρακτηρισμού του οικισμού ή του τμήματος πόλης ως παραδοσιακού και επίσης αν οι αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν την απόφαση χαρακτηρισμού του αρχαιολογικού χώρου, του ιστορικού τόπου ή του κτιρίου ως διατηρητέου μνημείου να αντιμετωπίζονται όπως οι λοιπές κατασκευές εκτός των τόπων αυτών;

Προ-φεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Γενισέα

Προφεστιβαλική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ διοργανώνει στη Γεννησέα αύριο στις 21:00 μπροστά στο δημαρχείο η ΚΝΕ Ξάνθης.
Οι εκδηλώσεις μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
-Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μαθητές
– Αφιέρωμα με τίτλο: «Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι πατεράδες μας μετανάστες, εμείς
ρατσιστές;»
-Πολιτική ομιλία από τον Κώστα Βογιατζή, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Α.Μ.Θ.
του ΚΚΕ και Λαϊκό Γλέντι.

Στρατός
ΤΟ Δ’ Στρατού συνεχίζει το κοινωνικό του έργο

Το Δ΄ Σ. Στρατού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στο πλαίσιο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο ξεκίνησε τις εργασίες, συνεχίζοντας για 2η χρονιά, σε μια σειρά έργων, για τη συντήρηση και αποκατάσταση φθορών στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια) αγροτικών δρόμων και άλλων εργασιών, σε χωριά κατά μήκος της ορεινής Ξάνθης Ροδόπης και Έβρου.

Σύλλογοι
Διαρμίζοντας τις χάντρες…(τακτοποιώντας)…τις χάντρες στον ίασμο

ΔΡΑΣΗ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ “διαρμίζοντας τις χάντρες” δηλαδή τακτοποιώντας τις χάντρες στις 18:00 το απόγευμα στο Προαύλιο Παλαιού Δημοτικού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Προφήτη Ηλία στον Ίασμο.
Επίσης στις 21:00 θα δοθεί Συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Ιάσμου στον ίδιο χώρο.

Πολιτισμός
Έως 29 Ιουλίου τα φετινά Δημοκρίτεια του Δήμου Αβδήρων

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις πολιτισμού στη δημοσιότητα από το Δήμο Αβδήρων, για τα φετινά Δημοκρίτεια με 20 εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν έως της 29 Ιουλίου.
Από τις εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν, η συναυλία στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Ανατολικής Μουσικής αύριο Σάββατο στον Μπεκτασίδικο Tεκέ του «Κιουτουκλού Μπαμπά» στο Σέλινο Ξάνθης στις 21.00 . Η συναυλία έχει τίτλο «Από την Ήπειρο στην Κωνσταντινούπολη. Ακολουθούν η συναυλία της Γλυκερίας μαζί με τον Βασίλη Προδρόμου στα Άβδηρα στις 26 Ιουλίου.
Της Ελπίδας Αδαμίδου στη Γεννησέα στις 29 Ιουλίου

«Σέρντιβαν- Μάνδρα σαν παραμύθι»

Την προσεχή Κυριακή στις [21.00] Μάνδρα Ξάνθης – πλατεία θα γίνει η εκδήλωση με τον τίτλο «Σέρντιβαν- Μάνδρα σαν παραμύθι», όπου θα γίνει η παρουσίαση στοιχείων της ιστορίας του προσφυγικού οικισμού Σέρντιβαν Μικράς Ασίας – Μάνδρας Ξάνθης, έτσι όπως αυτά αποκαλύπτονται από το αρχείο «Σέρντιβαν – Μάνδρα».
Η Δήμητρα Πυργελή θα ταξιδέψει το κοινό στην Μικρά Ασία με ιστορίες και παραμύθια. Συμμετέχουν μέλη της θεατρικής ομάδας της ΦΕΞ «οδός ονείρων» και της ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής της Φ.Ε.Ξ.
Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας Ξάνθης – Δήμος Αβδήρων – ΦΕΞ

«Το όνειρο της Πέππα» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Κομοτηνής

Στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος θεατρικών παραστάσεων του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής την Κυριακή 22 Ιουλίου στις (21.00) στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Κομοτηνής θα ανέβει η παράσταση «Το όνειρο της Πέππα».

Μουσικός Ιούλιος 2018 στο Δήμο Ξάνθης

Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης διοργανώνει σήμερα και αύριο διήμερο εκδηλώσεων έκφρασης και δημιουργίας .Στο πλαίσιο αυτών στο υπαίθριο θέατρο της πλατείας (έναντι ΟΤΕ) σήμερα το βράδυ στις 20.00 θα δοθεί η συναυλία από το μουσικό σχήμα Μωβ Όνειρα και στις 21.00 η συναυλία του Αντώνη Μουσαδέ και Ασμίκ Μπεκλαριάν
Αύριο στις 20.00 θα εμφανιστούν η Fith Dimension στις 20.30 η The walflowers και στις 21.00 η Coda Projekt

Αστυνομικό Δελτίο
Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 26 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, συνεργό του 26χρονου διακινητή.
Σημειώνεται ότι οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των δύο δραστών περιλαμβάνουν επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.
Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.

Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις Σάπες Ροδόπης, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 55χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρακείμενο της οικίας, εντός του οποίου οι δύο δράστες καλλιεργούσαν 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,1 έως 2 μέτρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Αθλητική Ενημέρωση-ΔΠΘ
Η ομάδα μπάσκετ του ΔΠΘ στην Πορτογαλία στο 4ο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ως πρωταθλήτρια του Πανελληνίου Φοιτητικού Πρωταθλήματος 2017, αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Coimbra της Πορτογαλίας έως 29 Ιουλίου 2018 (www.eug2018.com).
Φέτος υπολογίζεται να συμμετέχουν πάνω από 4.000 φοιτητές/αθλητές, που θα διαγωνιστούν σε 13 αθλήματα. Στους αγώνες καλαθοσφαίρισης που θεωρείται το κυριότερο άθλημα της διοργάνωσης, θα συμμετέχουν 16 χώρες.
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα λάβει μέρος για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί τιμή, χαρά και τεράστια ευκαιρία προβολής, τόσο του Ιδρύματος όσο και του τόπου.
Τη συμμετοχή και την προσπάθεια της ομάδας του Δ.Π.Θ. στηρίζει σύσσωμα η Διοίκηση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και οι εταιρίες ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, ΑΜΑΛΘΕΙΑ , ΥΑΔΕΣ και Ad Strategy.

www.ert.gr

Keywords
ειδήσεις, ΕΡΤ, εν λόγω, ελγα, ιουνίου, ελλαδα, δημητρα, εφετ, υπαατ, δραση, ζητείται, νέα, ξανθη, βουλη, συριζα, αυθαιρετα, ήτοι, υπουργοι, κνε, ΚΚΕ, προσφορες, δηπεθε, θεατρο, οτε, μωβ, συλληψεις, ημεδαπός, δπθ, συμμετοχή, εβροφαρμα, αμαλθεια, ert, κινηση στους δρομους, αλλαγη ωρας, θεματα πανελληνιων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, αστυνομικο τμημα, γιορτη σημερα, βουλευτες, ήτοι, ημεδαπός, ζητείται, δημοκριτειο, χωρες, το θεμα, αυτοκινητα, αυτοκινητο, δπθ, εθνικη, ελγα, εφετ, ηγεσια, ημερησια, θεμα, ιπποκρατης, κνε, κωνσταντινουπολη, μνημειο, μπασκετ, μωβ, ονειρα, ονειρο, πλαισιο, προγραμμα, σημερινη, αγωνες, αυξηση, αρθρο, αισθητικη, αμαλθεια, αξονες, αρχιτεκτονικη, ασια, αχμετ, βραδυ, γεωργια, δημητρα, γινει, γλεντι, γραφεια, δημος, δηπεθε, διοικηση, δοθει, διημερο, δικτυο, δυναμικο, εβροφαρμα, εγινε, εθιμο, ευκαιρια, ευρω, ειρηνη, ενημερωση, εν λόγω, εξιτηριο, ερευνες, ετων, ζωη, ζητα, ζωης, ζωνη, ζωων, ιδιο, ιδρυση, ομιλια, ιση, κατασκευες, κατασκηνωσεις, κεφαλαιο, κειμενο, κλιμα, λειτουργια, ληψη, λογο, μηκος, μειωση, μυλωνας, νικο, ομαδα, παραμυθια, παιδια, παρουσιαση, πετριδης, πορτογαλια, προβληματα, προγραμματα, ρωτα, σαπες, σαββατο, σελινο, συζητηση, συντηρηση, σειρα, συλληψη, συμμετοχή, σφαγεια, τιμη, τμημα, υπαατ, υλοποιηση, φεστιβαλ, φορα, χαντρες, χρηστος, χαρα, αγνωστο, ασφαλεια, δημοτικα, εφαρμογη, ερωτησεις, γιορτη, ηπειρο, ιουλιος, υπουργειο, ιουνίου, κυριακη, μπροστα, νοσοκομειο, παιχνιδι, σωτηρης, θεματα, υγειας, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα